![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si imi mai zic ca e greu sa-i gasesc pe acei nevoiasi, sa le dau frigiderul care sta in boxa, monitorul vechi, hainele uzate samd. Si ca voi face milostenie mai incolo, mai intai sa scap de rata la banca... Greu este a scapa de omul cel vechi.
|
|||
|
|||
![]()
e greu dar nu imposibil, poruncile Domnului - inclusiv iubirea de vrajmasi - sunt grele dar nu sunt imposibile
citeodata e nevoie doar de gindul bun, inceputul e gindul bun, ... ca as vrea sa dau, as vrea sa-l ajut ..., sau de bunavointa sa faci ceva, sau catre cineva dar sa nu aminam atunci cind vedem ca se iveste oportunitatea de a face ceva bun, ispitele de aminare vin foarte usor si a le fac pe plac e si mai usor inceputul e de la noi, prin gindul bun, bunavointa, vointa noastra de a face ceva bun; oportunitatea de a'l plini ne vine de la Domnul - uneori ca si cercare -; faptuirea si ducerea la capat, implinirea oprtunitatii depinde si de noi, de lupta noastra cu ispitele ce insotesc o posibila fapta buna sa ne ajute Domnul sa plinim ceva bun putin in fiecare zi [COLOR=Gray]si cum spunea Sfintul Apostol Pavel, sa punem de'o parte milostenie pentru cei saraci - daca nu zilinic, macar o data pe saptamina, macar in ziua duminicii sa punem ceva de'o parte pentru sfinti (asa cum ii numea Sf Apostol Pavel pe saraci) ca sa ne adunam comoara nestricacioasa[/COLOR] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos a fost întâmpinat cu răutate și ispite | NECTARIE | Generalitati | 0 | 29.12.2010 14:40:21 |
Cum trebuie sa ne ferim de ispite | ionut12 | Generalitati | 31 | 15.10.2010 17:33:30 |
Cele patru ispite ale omului din vremea mortii | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:53:36 |
|