![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum exista programe de alimentatie complexe, superioare postului (o perioada nu se mananca aia, apoi da) care tin de obisnuita zilnica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca unei fiinte infinite, cosmice, supranaturale, atotputernice si atotstiutoare ii pasa daca ai mancat ieri peste sau nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evident ca ii pasa; trece in agenda o bila neagra sau alba in dreptul numelui tau.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite aici ce ne-a randuit Dumnezeu sa mancam, ca sa ne fie bine: Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră. Eu inca n-am auzit de tratamente impotriva bolilor folosind produsele din carne. :)
|
|||
|
|||
![]()
Paranteza : Sa nu uitam ca jertfa (suna frumos) lui Abel (fiind vegetala) nu a fost primita, pe cand cea din carne a lui Cain a fost ok.
Se poate demonstra ca acest Creator de miliarde de galaxii a spus asa ceva? Apoi, in ce limba? Nu de alta ... dar "eu sunt Alfa si Omega" suna ca fiind pentru greci, ca daca era pentru romani, era mai degraba " Eu sunt A si Zet". Cum e pentru chinezi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(Dar asta nu inseamna ca acea carne a fost mancata de catre cel care o aducea, ci era mistuita de flacari.)]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Din durerile lumii... | silverstar | Generalitati | 30 | 22.11.2008 16:50:11 |
Parintii Bisericii-Luminatorii nostri | georgeval | Generalitati | 7 | 04.11.2008 15:30:21 |
Vederea duhovnicesca a lumii | princess | Teologie si Stiinta | 0 | 04.09.2008 16:17:29 |
|