Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2009, 16:57:03
trandafiralb trandafiralb is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Implicit

Acum exista programe de alimentatie complexe, superioare postului (o perioada nu se mananca aia, apoi da) care tin de obisnuita zilnica.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 17:06:44
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de trandafiralb Vezi mesajul
Acum exista programe de alimentatie complexe, superioare postului (o perioada nu se mananca aia, apoi da) care tin de obisnuita zilnica.
Pentru ca unei fiinte infinite, cosmice, supranaturale, atotputernice si atotstiutoare ii pasa daca ai mancat ieri peste sau nu.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 17:07:36
Banned

Implicit

Evident ca ii pasa; trece in agenda o bila neagra sau alba in dreptul numelui tau.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 17:08:07
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Si randuiala Bisericii Ortodoxe nu este tot asa, cu perioade in care se mananca de toate si altele in care se posteste? Si in perioadele de post, uita-te in calendar sa vezi cat de meticulos sunt asezate dezlegarile samd.

Uite aici ce ne-a randuit Dumnezeu sa mancam, ca sa ne fie bine:

Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânță de pe toată fața pământului și tot pomul ce are rod cu sămânță în el. Acestea vor fi hrana voastră.

Eu inca n-am auzit de tratamente impotriva bolilor folosind produsele din carne. :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 17:11:51
Banned

Implicit

Paranteza : Sa nu uitam ca jertfa (suna frumos) lui Abel (fiind vegetala) nu a fost primita, pe cand cea din carne a lui Cain a fost ok.
Se poate demonstra ca acest Creator de miliarde de galaxii a spus asa ceva? Apoi, in ce limba? Nu de alta ... dar "eu sunt Alfa si Omega" suna ca fiind pentru greci, ca daca era pentru romani, era mai degraba " Eu sunt A si Zet". Cum e pentru chinezi?
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 17:57:10
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Paranteza : Sa nu uitam ca jertfa (suna frumos) lui Abel (fiind vegetala) nu a fost primita, pe cand cea din carne a lui Cain a fost ok.
Se poate demonstra ca acest Creator de miliarde de galaxii a spus asa ceva? Apoi, in ce limba? Nu de alta ... dar "eu sunt Alfa si Omega" suna ca fiind pentru greci, ca daca era pentru romani, era mai degraba " Eu sunt A si Zet". Cum e pentru chinezi?
[Apoi jertfa lui Abel a fost placuta, nu a lui Cain. Si nu pentru ca era de animale, ci pentru ca Abel a ales ce era mai bun pentru Dumnezeu, pe cand Cain invers. Eu asa stiu.

(Dar asta nu inseamna ca acea carne a fost mancata de catre cel care o aducea, ci era mistuita de flacari.)]

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Din durerile lumii... silverstar Generalitati 30 22.11.2008 16:50:11
Parintii Bisericii-Luminatorii nostri georgeval Generalitati 7 04.11.2008 15:30:21
Vederea duhovnicesca a lumii princess Teologie si Stiinta 0 04.09.2008 16:17:29