![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Uneori, senzatiile de deja-vu, deja vecu (adica ai impresia ca ai mai trait o data respectivul eveniment), jamais-vu , jamais vecu (adica ai senzatia ca desi esti intr-o situatie familiara, iti e cu totul straina) pot fi crize de epilepsie adevarate. sunt insotite de o senzatie de anxietate extrema, si ai senzatia ca parca atunci te-ai "trezit", adica brusc vezi cu totul altfel lumea. mie mi se intampla daca pierd o noapte, uneori. e foarte ciudat. nu am stiut despre ce e vorba, pana am invatat despre epilepsie si am citit despre niste crize particulare si atunci mi-am dat seama ca am si eu.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@ Monica
Esti sigura ca esti epileptica Monica? Epilepsia si deja-vu sint totusi doua lucruri diferite. Chiar daca simptome pot fii similare, e diferit. @ topic Si mi emi s-a intimplat , insa se refera la locuri, ca si cum am mai vazut locul ala, desi eram pentru prima data acolo. Adevarul este ca mi s-a parut interesant, fara sa ma intreb vreodata de ce am senzatia asta ciudata. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi se intampla deja putin prea des | cred_cu_adevarat | Generalitati | 8 | 04.11.2011 14:14:56 |
deja vu... | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 21.04.2010 14:40:24 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
|