Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2009, 12:38:03
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Tot ce ce va cauta sa lucreze binele va fi luptat pe masura binelui lucrat.

Roaga'te si mergi pe comunicare, chiar daca si numai cu un singur om bland. Lasa revista, caci poate aceasta nu a fost sa fie lucrarea ta. Poate Dumnezeu o asteapta de la parintele tau, iar prin tine i'a aratat doar ca se poate, spre a nu avea cuvant de aparare, la intrebarea de la sfarsit.

Reply With Quote
Vechi 09.05.2009, 14:05:55
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Implicit

Macar sa fie asa windorin si sa inteleaga parintele ceva din asta.
Multumesc pentru sfat.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2009, 22:12:50
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Draga Sophia, curaj!
E greu cateodata in strainatate cu biserica.. Cum spunea altcineva, se creaza cateodata relatii nefiresti si ambitii si invidii ale unora si altora legate de biserica pentru ca nu pot sa se afirme in alta parte, suspiciuni, apar rautati, e un adevarat biotop, ce mai.
Poate parintele vorstru si ceilalti au crezut ca tu vrei sa iti dai importanta, sau au simtit ca ar fi trebuit sa aiba ei ideea mai demult. Cine stie? Nu te lasa ranita. Incearca sa continui sa mergi si sa faci lucruri pozitive mai modeste. Fa-mle pe alea cu blandete si poate ceilalti isi vor da seama ca intentiile tale sunt bune.
Daca nu mai poti si ti-e greu sa ramai acolo, nu exista oare posibilitatea sa mergi la alta parohie? Poate e una greceasca, sarbeasca, ruseasca etc in oras sau in apropiere, una mai deschisa, unde sa te poti simti acceptata si unde eventual sa poti participa si activ cum vroiai tu?
Sa ma ierti daca nu te ajta ce scriu..
Reply With Quote
Vechi 10.05.2009, 00:05:53
Anca-Miha
Guest

Implicit

Tocmai la spovedanie poti discuta cel mai bine acest of al tau. Ca duhovnic iti va spune cum e mai bine. Dar Revista nu trebuie sa implice Biserica. Exista peste tot astfel de reviste, independent de activitatea bisericii din zona.
Nu te supara, ci mai degraba roaga-L pe Dumnezeu sa te lumineze cum sa procedezi, ca sa nu superi pe nimeni.
Toate sunt trecatoare, si supararile; numai Dumnezeu este vesnic.
Mie mi-a placut mult ideea cu biblioteca.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am nevoie de un sfat Nico11 Pocainta 2 06.04.2011 19:58:27
am nevoie de un sfat mariuca92 Homosexualitatea 91 26.04.2010 18:01:53
Nevoie de un sfat va rog ! andreidiniasi Umanitare 9 20.04.2010 12:04:56
am nevoie e un sfat luminitam Generalitati 36 08.09.2009 15:29:03