![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Este interpretarea parintelui Savatie.
Cearta-te cu el. Citat:
Si nu pentru ca l-a considerat indracit, Dumnezeu a vorbit cu el. N-ai decat sa te duci la o exorcizare si sa arati matale cu degetul spre cati indraciti vrei, chiar daca ai dreptate, asta nu o sa te faca sfant(a). Citat:
Citat:
Si pentru protestanti, lucrurile sunt foarte clare cand se apuca sa poceasca Scriptura. Doar ca ei nu spun "eu cred ca Scriptura zice aici asa.." ci spun "Scriptura spune..". Asa se vede duhul care le da talmacirea, ca se pun pe ei si mintea lor in locul Cartii Sfinte. Citat:
Ai fost matale de fata cand a vorbit ziaristul cu IPS? Stii in ce a constat discutia? Eu n-am vazut decat o inregistrare din care nu se intelege mare lucru, "tradusa" chiar de ziaristul in cauza. Te-am invitat si pe tine sa-mi arati partea in care se aude cum ca IPS cere bani sau alte favoruri. Nimic? Pai atunci de ce vorbesti aiurea? Citat:
Daca nu, vorbesti cu pacat. Matale stii decalogul? Porunca a 9a o stii? Citat:
Ca dumneata amesteci suspiciunile dumitale cu realitatea ti s-o fi parand normal, dar din punct de vedere psihiatric chestiile astea au un nume. Insa de aici incepem sa o luam razna ca nu mai discutam punctual ci aiureli si asa nu o sa o scoatem niciodata la capat. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|