Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2009, 11:07:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Petru toti cei care vor sa fie in continuare "Giga Contra", sa asculte inregistrarea audio de care vorbeam mai sus, pe urma sa comenteze.
Vechi 07.05.2009, 11:12:59
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Concluzia conferintei de presa sustinuta la sediul Arhiepiscopiei Tomisului: inscenarea la adresa Inaltpreasfintitului Teodosie este un atac de presa fara precedent si o incercare de lovire a Bisericii Ortodoxe Romane.

http://video.crestinortodox.ro/YCs9Q..._de_presa.html
Vechi 07.05.2009, 11:27:54
CosminPopescu's Avatar
CosminPopescu CosminPopescu is offline
Member

Data înregistrării: 29.04.2009
Locație: Constanța
Implicit

Jurnaliștii pot să fraierească o țară întreagă, dar niciodată pe constănțeni, uite ce scrie în gazeta Constanței pe telegrafonline.ro :

“Este clar că nu se încearcă să se lovească în oameni, ci în Biserică... În calitate de avocați, apărăm o persoană, dar ca cetățeni, poziția BOR. Se pare că unora nu le place ideea că mai sînt oameni care cred în Dumnezeu, în Paște sau în religie. Este o campanie bine orientată și este clar că este comandată, dar îmi este indiferent dacă în spatele acesteia se află un om politic, un economist sau un mafiot”

...Nu poți să te sesizezi la doar șase ore de la apariția unui articol sau să nu anunți Arhiepiscopia despre începerea urmăririi penale. Cît privește prezentarea video care însoțește articolul, este doar o mixtură, o înscenare. Se vede foarte clar că subtitrarea nu se potrivește în multe locuri cu ceea ce se spune cu adevărat”
Vechi 07.05.2009, 11:41:19
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CosminPopescu Vezi mesajul
“Este clar că nu se încearcă să se lovească în oameni, ci în Biserică... În calitate de avocați, apărăm o persoană, dar ca cetățeni, poziția BOR. Se pare că unora nu le place ideea că mai sînt oameni care cred în Dumnezeu, în Paște sau în religie. Este o campanie bine orientată și este clar că este comandată, dar îmi este indiferent dacă în spatele acesteia se află un om politic, un economist sau un mafiot”
...Nu poți să te sesizezi la doar șase ore de la apariția unui articol sau să nu anunți Arhiepiscopia despre începerea urmăririi penale. Cît privește prezentarea video care însoțește articolul, este doar o mixtură, o înscenare. Se vede foarte clar că subtitrarea nu se potrivește în multe locuri cu ceea ce se spune cu adevărat”
Multumim Cosmin pentru trimitere. Sunt nerabdatoare (poate si nitel curioasa, Doamne iarta-ma) sa vad daca vreunul dintre marii duhovnici vor lua atitudine. Si daca da, cum?
Vechi 08.05.2009, 13:49:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Multumim Cosmin pentru trimitere. Sunt nerabdatoare (poate si nitel curioasa, Doamne iarta-ma) sa vad daca vreunul dintre marii duhovnici vor lua atitudine. Si daca da, cum?
Marii duhovnici daca sunt cu adevarat mari, au sa taca din gura.
Vechi 07.05.2009, 11:29:46
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Petru toti cei care vor sa fie in continuare "Giga Contra", sa asculte inregistrarea audio de care vorbeam mai sus, pe urma sa comenteze.
Asta a fost parerea mea,iar ceea ce ai exprimat a fost strict parerea ta.Coresc!?Nu este obligatoriu sa gandim la unison.
Eu cred ca Preasfintitul va fi neatins,poate doar institutia de invatamant sanctionata,eventual Preasfintitului i se va rari apartitia in public o perioada de timp,pana se dreg apele si se uita totul.Preasfintitul are prea mare putere pentru a fi "injosit",ca sa nu mai vorbim ca,mai sunt ca Sfintia sa,poate mai "cu bube"...ecumenice,etc....
Ati vazut ce fel intreba;"esti bogat,dar cat esti de bogat???"
Asta-i viata,oricat am nega noi,"banii vorbesc".Si aceasta intamplare nu este singulara.
Cat despre presa...ea este ca o halucinatie,nu stii ce sa crezi si ce sa nu crezi despre faptele acesteia.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35