![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
||||
|
||||
|
Afara cu cei care vand ortodoxia, si vand Sfintele Taine pe bani. Va luat diavolul mintile daca ati ajuns sa luati apararea unor astfel de oameni, si pe deasupra si Ierarhi. Nu zic sa-i judecam, dar sa aratam cine sunt cu adevarat.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1. eu cred sincer ca si din cauza mea, sau mai ales din cauza mea, ca si om netrebnic care nu ma ingrijesc de mantuirea fratilor mei, "a ajuns sa scada credinta in toata tara asta". Ca daca era tara plina de sfinti, cine se mai uita la episcopi? Sau nu erau episcopii sfinti? 2. eu am zis sa nu judecam, ca sa nu fim judecati. Dar nu ma face inselat, ca nu iau apararea nimanui. Nu stiu daca la mine te refereai, ca n-ai nominalizat, dar n-are importanta. Iertati |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iar Sfantul Siluan le-a raspuns: Nu aveti duhovnici buni pentru ca nu sunteti ucenici buni. E un citat din memorie, daca vrei il pot reproduce din carte dupa o mica cercetare. Iertati. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aia cu judecatul ai dreptate, poate m-a luat valul, dar repet, nu-l judec pe Inalt PreaSfintit. Acum ce ai vrea sa fiu de acord cu fapta lui?
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ce discutie s-a iscat doar pentru ca unii au zis: "Fratilor, nu fiti asa iuti la a osandi pe IPS". Crezi ca mie ca si crestin imi place ce a facut? Crezi ca nu stiu ca simonia e practica comuna in Biserica? Poti citi posturile anterioare, am zis de mai multe ori ca urasc simonia cu toata fiinta mea si niciodata nu as cumpara harul, mai bine as muri. Dar tot ce zic e: sa-l judece Dumnezeu, consistoriul si parchetul in ordinea asta. O zi de tristete, din nou, pentru Biserica. |
|
|
|||
|
|||
|
Un anunt nou:
http://www.lacasuriortodoxe.com/article-31113386.html Vedeti ca este si o inregistrare de la conferinta de presa tinuta cu avocatii. Dati click dreapta pe link, "Save As"... Pe urma se poate deschide in winamp (este mp3). Nu l-am ascultat inca. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu de ce atata tulburare, cred ca mai intai ar trebui sa ascultam ce are toata lumea de spus.
Nu sunt de acord nici cu cei care se grabesc sa acuze pe IPS Teodosie, desi inregistrarile video/audio lasa prea putin loc de interpretari dar nici cu cei care se grabesc sa arunce totul in carca ziaristilor (ex. articolul par. Savatie http://savatie.wordpress.com/2009/05...asitor-al-bor/) La fel, faza cu "autosesizarea" Parchetului e ridicola, nu sunt avocat dar totusi cred ca treaba asta cu "coruptia" tine doar de institutiile publice, Biserica Ortodoxa nu este domeniul lor. Intre timp a mai aparut un articol de genul asta in "Romania Libera" in care este implicata Manastirea Cozia. |
|
|
|||
|
|||
|
Oricum,Preasfintitul nu va pati nimic,Biserica va face tot posibilul sa stearga aceasta neregula cat mai decent si cat mai finut,iar totul va fi ca inainte...doar cu ceva bagare de seama mai multa.Mi se pare si normal,doar nu o sa dea jos un ditamai Episcop,pentru o "insecenare" si descoperire a adevarului.Lucruri de acest gen se intampla in absolut toate domeniile de activitate din Romania,astfel,daca vrem dreptate,ori trebuie sa ne-o insusim cum stim noi mai bine,"imaginar",ori trebuie sa mergem mai departe,atata timp cat lucrurile merg,bine si rau,dar merg.Asta este viata,fie ea spirituala,ori sociala,asta este viata printre oameni,si nu va fi niciodata altfel.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
| Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
| Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
| IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|
|