![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Începeți toate cu Dumnezeu, cu rugăciunea, cu spovedania regulată și cu mai multă smerenie și răbdare. Mai multe mame bune, mai multe văduve și fecioare cinstite și credincioase înseamnă pentru ziua de mâine mai mulți copii în case, mai mulți credincioși la biserici, mai multă pace în familie, mai puține beții, divorțuri și avorturi în lume, mai puține boli și lacrimi pe pământ și mai multe suflete în rai !
Hristos a înviat ! + "
|
|||
|
|||
![]()
pentru voi dragele mele prietene (nu chiar atât de frumos ca la postarea Ninei dar...sper original)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
la multi ani tuturor inca odata! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru multi femeia a ramas in istorie doar ca cea care a dat ascultare diavolului in rai. Putini stiu ca femeile sunt intampinate de Hristos, dupa invierea Sa, cu urmatoarele cuvinte: Bucurati-va. Nu este ziua nasterii uneia din ele, este ziua nasterii tuturor. Moartea a fost zdrobita.
Ce minunat! Biserica nu le cinsteste in ziua nasterii lor, ci in ziua in care au primit vestea Invierii si au impartasit-o Apostolilor. Multumim si noi celor ce vestesc aici. Sanatate si bucurie tuturor. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Nina ,ptr floricica si ramurica de maslin .Domnul sa te binecuvanteze!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar cum il cresti, in ghiveci? nu e pretentios? mi-as dori si eu unul... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dorina, ma faci sa ma simt prost ![]() Trebuie sa ma informez de la tine cum reusesti sa faci aceste imagini!!! Imi plac mult. Felicitari Dorina draga. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Doamne ajuta Vassy |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mironosițe?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 21:45:09 |
Cuvintele nu sunt ale noastre | florin.oltean75 | Generalitati | 10 | 06.05.2011 23:18:53 |
Sa ii pomenim in rugaciunile noastre... | Sandra27 | Umanitare | 5 | 11.02.2011 16:40:38 |
Comunitatile noastre | Mihailc | Reguli in Biserica | 9 | 31.05.2009 09:10:27 |
Minuni ale zilelor noastre | cosmin_lovin | Intamplari adevarate | 12 | 28.11.2008 22:58:26 |
|