![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si ca sa revin la topic, ideea era de fapt ca aceasta curateniei excesiva a trupului a ajuns aproape un cult, il citez pe Andrei: [COLOR=SeaGreen]"Ii vezi cum se scoala de dimineata , nu fac ochi bine si se arunca in dusuri, dupa care vin de la servici alta baie, mai transpira un pic si iar sar in mod obsesiv sa nu cumva sa aibe "ceva" transpiratie pe ei..." [COLOR=Black]de asta s-a gandit omul sa caute daca exista si o explicatie biblica ptr asa ceva.[/COLOR][/COLOR] si nu vad de ce trebuia certat ptr asta, de unii induhovniciti. |
|
|||
|
|||
![]()
Scriptura e vie in tine?
- Si cum se manifesta acest lucru? - Si cum ai reusit acesta performanta? Sunt uimita... Felicitari! |
|
|||
|
|||
![]()
nu ma refeream la mine cand am spus ca Scriptura e vie, ci la cei de la care am ce invata.
|
|
||||
|
||||
![]()
ce sa zic mirelat ..... "Noi traim, noi nu citim!" - asta-i deviza cu care n-ai sa faci prea mare lucru si toata viata ai sa ramai tot in stadiu de dat raspunsuri la postari de genu "oare trebuie sa ne spalam?" si mai stiu eu care....
Cat despre Sfanta Scriptura, n-ai face rau s-o mai lecturezi si deasemenea sa citesti simultan talcuirile Sfintilor Parinti si apoi iti garantez ca o sa vorbim altfel :) si pe alte subiecte ... nu de alta dar citeste-o sa ai ce pune in practica, ca nu prea ai ce. Cat despre mine ... de is de induhovnicit sau nu, nu sta in demnitatea mea de ortodox sa judec, Dumnezeu stie. O duminica binecuvantata mirelat si tuturor. Har si Pace de la Domnul! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
cristiboss56, Sfanta Liturghie incepe la ora 10:00 si se termina undeva pe la 11:30 .... mesajul a fost postat la alta ora...
Har si Pace de la Domnul! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
in fine, nu are nici o relevanta cu ce am spus eu ..... cat despre ce faci in Biserica, e problema ta strict personala si poate sa ramana ca atare. Dar daca totusi ai vrut sa ne-o faci cunoscuta si noua, nu ne incurca cu nimic... succes in continuare (nu mai fac observatii)
Har si Pace de la Domnul! |
|
||||
|
||||
![]()
E bine când , totuși , ajungi la o concluzie ceva mai înțeleaptă, cât despre Sfânta Biserică , ori și cum ar fi, Sfânta Slujbă de Duminică nu durează nici unde doar o oră și, cel puțin în Bisericile Ortodoxe. Cât despre observații, poți să le faci , dar nu încolți pe cel deja încolțit de altul, cum era cazul lui Mirela. Nu era nici pe de parte cazul ! ! ! Doamne ajută ! +
Har si Pace de la Domnul![/quote]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 11:18:29 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
|