Citat:
În prealabil postat de luchian
Ti-am inteles mesajul , dar mie, sincer, nu-mi place deloc titlul topicului. Imi pare ceva rupt din Libertatea, un titlu care vrea sa atraga si sa faca audienta.
Nu inteleg cum poti sa intrebi daca merge Dumnezeu la discoteca.Parca Dumnezeu e un prieten de al tau si se opreste la usa discotecii...
Puteai foarte usor sa intrebi daca: mersul la discoteca te desparte la Dumnezeu
|
Am fost indignata de prima data cand am citit titlul acestui topic. Din aceasta cauza nici macar nu m-am apucat sa citesc ce se scrie in el.
In noaptea asta insa mi-a venit ideea sa-mi spun parerea si citind parerile tuturor celor ce ati scris, am ramas placut surprinsa, luchian, de faptul ca ai gasit de cuviinta sa atragi atentia asupra acestui fapt, care pe mine personal, m-a socat. Dumnezeu este pretutindeni, ne lasa liber arbitru a face un lucru bun sau un lucru rau. Intradevar ingerul pazitor ne insoteste peste tot, se bucura cand mergem pe drumul cel bun si cu siguranta ne trage de maneca cand o luam pe cai gresite, dar noi nu avem timp sa simtim aceasta tragere de maneca, suntem prea mandri, prea orgoliosi, prea plini de noi, fiecare avem impresia, ca noua nu ni se poate intampla nimic rau, doar altora si din pacate nu este asa. O clipa, o secunda, un moment este suficient ca viata noastra sa ia o intorsatura neasteptata...
Nu putem sluji la doi stapani!
As fi bucuroasa daca adminul ar putea schimba titlu, asa cum a propus luchian
:" mersul la discoteca te desparte la Dumnezeu ?"