![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,asa este,am pierdut sensul rugaciunilor,le fredonam ca pe niste poeme uzate.Asta e!suntem niste ipocriti....rugatori.(recunosc,te intrec Alin).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exact cum ai spus,cine nu a sarutat niciodata pana la casatorie ori era prea tanar,ori era prea tanar(dorind sa se calugareasca). Eu m-am casatorit la 28 de ani...deci,este usor a judeca cei care s-au casatorit devreme,fara sa fie capabili de empatie.Si oricum,imi pare rau ca trebuie sa spun dar,in manastire,uneori "sarutul este un fleac",astfel este tratat el.Poate ca o sa va smintiti,nu aveti decat....asta este realitatea,mai degraba mirenii tind spre habotnicism,sau spre implinirea cuvantului de credinta,decat partea aceasta clerica....Asta e!Suntem ipocriti!...si asa vom ramane.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sarutul este un act de iubire si pretuire daca nu este pe gura.
Daca e pe gura, e vorba de erotism, nu de iubire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e doar parerea ta. De ce se pune accent doar pe fapte. Poti sa saruti.. cu inima curata. Poti sa nu saruti absolut deloc, dar intentiile sa fie vinovate. Sarutul in sine nu e nici bun nici rau. Noi il incarcam cu semnificatii. (De aceea.. m-a impresionat atitudinea lui Alin sau a lui Kosmy.. dar nu as putea sustine ca asa trebuie sa faca toti!! Cred ca daca ai o viata curata gasesti firesc ceea ce ai de facut. Iar daca nu ai o inima curata, degeaba nu saruti!) Scuze ca vorbesc prea mult.. dar exista si sarut mincinos (!!!), exista si sarut sacrificiu, sarut trist, sarut bucurie... sarutul este o forma de comunicare in cuplu... De ce va ganditi DOAR la erotism??? |
|
|||
|
|||
![]()
Cand eram micuta dadeam pupici pe gura la cei din familie, si nu vedeam nimic rau in asta. Erau doar pupici. Cand cresti mare isi schimba sensul. Sau vedeti la alte culturi, la rusi nu e ceva neobisnuit sa se sarute barbatii pe gura. Pot fi saruturi si saruturi, depinde de o gramada de factori.
|
|
|||
|
|||
![]()
"sarutul este o forma de comunicare in cuplu"
Sarutul nu e comunicare in cuplu; avem limbaj prin care comunicam; avem sentimente pe care le impartasim cu cei dragi. Sarutul e erotism, si chiar in cuplu poate fi pacat, daca este facut pentru placere trupeasca. Da Anna, dadeai pupici cand erai mica, fara sa te gandesti la pofte trupesti; acesta e gest curat cum ar trebui facut si in familia de crestini adevarati. |
|
||||
|
||||
![]()
... asadar este pacat sa-ti saruti sotul pe gura?? Eu nu stiu de unde deduceti voi toate lucrurile astea.
Sotul meu este barbatul pe care-l IUBESC si SINGURUL cu care impart manifestarile erotice din viata mea. E grav si regretabil daca erotismul nu este dublat de sentimente de iubire, dar asa, daca-mi iubesc sotul, nu vad de ce nu l-as saruta?! @Trandafiralb: sarutul ESTE o forma de comunicare in cuplu! In afara de cuvinte, oamenii folosesc si limbajul trupului pentru a se exprima: daca vrei sa refuzi pe cineva e suficient sa dai din cap a "nu" de exemplu. Asa si cu sarutul, dandu-l cuiva iti exprimi cu aceasta ocazie dragostea fata de acea persoana. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Asta, vroiam sa scriu si eu, Coralinda: comunici cu privirea, cu gesturile, cu tonul vocii, cu postura.. cu sarutul!
Mult timp primeam cate un sarut pe buze cand el pleca la lucru.. Erotic?! Nu. Iubire? Nu. Cred ca pot sa interpretez deja fiecare sarut al sotului.. recunostinta, bucurie, regret.. Va limitati ff mult cu erotismul!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am spus ca sunt vrednica....doar,oarecum realista.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarutul | Laurentiu | Generalitati | 70 | 08.08.2013 22:26:25 |
Sarutul frantuzesc | Colors | Generalitati | 44 | 24.05.2007 08:52:04 |
|