![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
n-am castrat sau batut pe nimeni. am spus doar ca mi-as fi dorit sa fie inchis cu pr proclu sau pr justin... ori, banuiesc, nu-ti inchipui ca parinteii ii vor aplica o corectie cu sf nicolae la fundel... si daca pe tine faptul ca ratacitii aia traiesc ceea ce vorbeste tipul ala te face sa crezi ca sunt vii, draga mea, da-mi voie sa-ti dau o veste proasta: sunt morti... din pacate... si, crede-ma surioaro, o baba din bucovina l-ar desfiinta intr-o clipa pe papagalul ala... si nu cu bota cum ai tradus tu mesajul meu... ci tocmai cu arma pe care crezi tu ca o manuieste atat de bine... cu credinta. babutza aia, chiar si ochii inchisi, motaita cum spui tu, n-are nevoie sa citeasca sf scriptura ca sa creada. pentru ca, daca o intrebi de ce crede in Dumnezeu, n-o sa-ti dea raspunsuri din biblie. o sa-ti raspunda simplu si dezarmant: D'aia! n-are nevoie de un papagal sa o informeze ca Dumnezeu face parte din viata ei. daca tu admiri niste morti umblatori sau niste bieti rataciti, treaba ta. eu nu-i judec. spun ce vad. si Doamne iarta-ne si lumineaza-ne pe toti! dar decat sa-mi pun vreo clipa la indoiala credinta ascultand tot visatorul... mai bine il tratez ca atare... nu merita nici macar sa-l iau in serios si atunci prefer tonul acesta sarcastic pentru a-i destinde pe altii care se inspaimanta prea repede de toata fauna asta de raspandaci care se intinde ca o ciuma. tratati-i ca pe ceea ce sunt: niste clovni.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 09.06.2013 00:58:51 |
| Canoanele: casatoria ortodox eretic | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 23.01.2012 03:12:47 |
| Biserica Ortodoxa in Sicilia | stoicaanna | Generalitati | 0 | 30.07.2010 21:03:55 |
| Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 23:58:33 |
| Este oare si Badilita un eretic? | grecu | Biserica Ortodoxa Romana | 44 | 12.06.2008 02:18:15 |
|
|