![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Ar trebui ca fiecare utilizator sa isi declare apartenenta religioasa? | |||
| Da |
|
49 | 72,06% |
| Nu |
|
5 | 7,35% |
| Imi este indiferent |
|
14 | 20,59% |
| Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu m-am gandit la o secregare, sau un colt al ,,izolatilor", ci la o transparentizare a mesajelor si eliminarea anumitor confuzii. |
|
|
|||
|
|||
|
Sigur ca da asa spun si eu .Multumesc Hector pt ajutor si intelegere!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by Hector; 10.07.2009 at 20:49:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Inseamna ca trebuie intai semnat si stampilat de un ortodox ceea de doreste sa posteze???? Nu mi se pare corect ! Caracterul si gandirea omului nu depind de religia acestuia asa cum, de exemplu, nu depind de zodia lui !!
|
||||
|
||||
|
Citat:
In orice caz, de regula in ,,campul" in care se mentioneaza credinta poate sa scrie: catolic, dar simbatizez ortodoxia. Nu e neaparat nevoie sa ai niste optiuni prestabilite. Poti completa cu ce doresti. Dar depinde cum este soft-ul forum-ului. De cele mai multe ori caracterul si gandirea depind de religie. Religia te educa, iar tu gandesti cum ai fost invatat. Vrei s spui ca voi auzi vre-un musulman recunoscand (spre exemplu) ca Hristos este Fiul lui dumnezeu? Nu. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In felul acesta vedem si cat de avizat este un individ sau altul sa se pronunte intr-o anumita tema". Avizat? Un catolic iti poate da un sfat la fel de util in legatura cu sinuciderea de exemplu ca si un ortodox, adica o sa-ti spuna sa NU o faci, nu ma pun acum sa dezvolt. La asta ma refeream. Sa nu ma intelegi gresit, singura religie pe care o apar si urmez e cea ortodoxa, chiar daca nu sunt botezata la ortodocsi, dar si cand citesc ceva de genul: "rugam utilizatorii sa-si declare religia si-n functie de asta vedem daca pot da sfaturi sau nu"... nu pot sa tac Asa e, gandirea depinde de religie dar nu 100%. Orice om cu bun simt iti poate spune ca nu e frumos sa-l iei la bataie pe batranelul care din greseala s-a rezemat de tine in tramvai sau ca e mai cinstit sa-i spui sotiei ca nu o mai iubesti decat sa o inseli si exemplele pot continua.
|
|||
|
|||
|
Da. Că poate așa știm de ce unii au anumite reacții. Ar trebui să spună și cât de credincioși sunt (eu de exemplu sunt creștin-ortodox, dar nu ajung așa de mult la biserică și sunt o persoană mai liberală).
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
<<Părintele Paisie >>
|
|||
|
|||
|
Cred ca este o masura discriminatorie, la fel cu jena pe care o avea Sf.Apostol Petru cu neiudeii. Raspunsul lui Dumnezeu a fost covarsitor, deci Dumnezeu ne randuieste ce sa vb. iar daca e vreo inselare sper sa ne ajute sa ne ferim.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CD/DVD filme si documentare religioase | ovid | Pelerinaje la locuri Sfinte | 13 | 03.09.2011 22:39:07 |
| Materiale religioase | Serghei_S | Generalitati | 5 | 19.05.2011 21:16:18 |
| Tatuajele Religioase | SebastianD | Generalitati | 12 | 17.04.2010 22:10:11 |
| cantece religioase? | Annamarria | Generalitati | 2 | 09.02.2008 12:36:11 |
| CD/DVD cu documentare religioase | ovid | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 2 | 24.04.2006 23:24:30 |
|
|