Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2009, 15:19:08
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
3. Stim ca Fiul lui Dumnezeu S-a intrupat, devenind Om si ramanand Dumnezeu. Intrebarea este: Iisus Hristos Omul a avut trup si suflet cat a fost pe pamant (sau chiar si dupa Inviere)? Eu cred ca da, din moment ce omul a fost creat dupa modelul lui Hristos si nu invers.
Lucrarea lui Dumnezeu prin Fiul său Iisus Hristos pe care l-a făcut om asemenea nouă și Dumnezeu asemenea Lui este șansa pe care oamenii au primit-o după alungarea lui Adam și a Evei din Rai de a redobândi Raiul și a ascede la nemurire și dacă prin femeie (Eva) a venit păcatul în lume tot femeia (Maica Domnului ) este cea care "Va zdrobi capul șarpelui" așa cum frumos este scris in Psalmii Maicii Domnului.
Într-un topic intitulat "În ce constă mântuirea noastră"am adus în discuție aceast subiect și nu vreau să detailez căci, m-aș repeta.
Scriptura nu poate fi înțeleasă dacă este citită ca o simplă lectură și nu cu trăire,altfel riscăm să fim asemenea sectanților care dau fel de fel de interpretări după bunul lor plac și interes.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intrebari... victortiti89 Din Noul Testament 7 17.12.2011 17:39:11
Intrebari sebastian1988 Homosexualitatea 7 01.06.2011 19:21:23
Intrebari mihai.radulescu2003 Generalitati 13 14.04.2011 13:37:38
intrebari catalinabalhui Nunta 4 26.03.2009 19:38:37