![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti-am inteles aluzia, trebuia sa pun "vedem" in ghilimele, dar eram convinsa ca se va intelege. Ma bucur ca te-a amuzat replica mea, te-am facut sa rad, deci am facut un bine, tadam! Ca asa si tebuie sa fim: veseli. Daca nu esti de acord cu ce s-a propus de ce te-ai mai chinuit sa postezi si sa ne aduci la cunostinta? Crezi ca ne ajuta cu ceva? ..si asa cum in Biserica se roaga mai multe persoane in acelasi timp si in acelasi loc, asa, aici, s-a propus sa ne rugam in acelasi timp doar ca nu in acelasi loc, asa ca, taci, cumpara-ti o carte de rugaciuni si ingenuncheaza la ora 22:00 ! Sper ca te-am inveselit !
|
|||
|
|||
![]()
Am precizat cele de mai sus stiind ca rugaciunea comuna se face numai la biserica si atat, in rest e doar un prilej de riscuri. Eu stiu asa: ca te rogi pentru cineva e una, iar ca te rogi la comun dupa niste reguli facute de oricine si oricum, e alta. Mie imi pare suspecta treaba asta
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Suspecta?? Dar ce altceva crezi ca putem face?? Nu suntem nici macar doi de pe acest forum care sa fie in acelasi loc cand ne rugam ca sa poti spune ca facem vreun ritual...iar regula e simpla: rostesti rugaciuni! Atat!
|
||||
|
||||
![]()
Trandafir, trandafir, te rog să aplici 5% din semnătura ta superbă și să-i consemnezi vorbele lui Ștefănel pe apă !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am si facut-o deja ! Sunt departe de a simti ceva asemanator macar cu supararea, dar trebuia sa-i raspund, poate intr-un final va fi de acord cu ceea ce s-a propus.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar imi pare bine ca te fac sa zambesti, pe cuvant!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ah, carcotasule !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai grija, Stefane, ca de rasul tau s-a cutremurat Bucurestiul! De cate grade a fost cutremurul? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Propunere | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 14.04.2010 21:20:38 |
am o propunere: | maria-luisa | Generalitati | 36 | 14.01.2010 19:20:51 |
PROPUNERE | saccsiv | Generalitati | 179 | 14.04.2008 17:02:50 |
|