![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Patinina,ma pui intr-o situatie dificila....ei,era unu noaptea,baiguiam si eu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Ei, Ory, credeam ca intr-adevar am uitat limba romana, intr-atit incat nu mai stiu la ce te referi!!! ![]() Nu-ti face probleme. Acum ca rasuflu usurata, ca am inteles bine, hai sa zambim si sa radem putin sa ne destindem. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Este interesant cum animalele nu se spala si totusi sunt curate si nu miros daca sunt lasate in salbaticie
Frunzele si florile nu se spala si totusi natura le-a inzestrat cu calitati sa ramina curate. Oare noi suntem mai prejos ca aceste organisme? Conform Mintuitorului , Nu! si tot El ne invata ca nu trebuie sa ne agitam prea mult cu infatisarea exterioara...vezi exemplul crinului Deci cind s-a produs aceasta abatere de la firesc si natural? Cine a inventat spalatul corpului, aceasta necesitate care pare a fi o indepartare de pe calea indumnezeiri.....si dovada este felul straniu in care se comporta unii calugari care refuza sa se spele si acelasi lucru exista si la alte culturi indigene care nu numai ca nu se spala dar se si acoppera sistematic cu argila si stau in soare pina cade de pe ei si gata nu mai miros urit |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu exageram,daca nu ne spalam mirosim urat,scurt si la obiect,raspuns de clasa a doua.Daca nu iti ingrijesti corpul nu ai respect nici fata de suflet,parerea mea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfintii nu miroseau urat nici in timpul vietii, nici dupa. |
|
|||
|
|||
![]()
Oare tu nu ai vazut ce activitate fecundativa este in timpul polenizarii, "in grup" chiar, zboara saminta/polenul in toate directiile. Este o veselie florala generala...asta cam miroase a pacat
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca vorbesti serios ma lasi fara cuvinte. Plantele sau insectele sa pacatuiasca... asta nu am auzit pana acum.
Eu simt ca doar omul poate pacatui, iar natura sufera datorita celui ce a facut-o impreuna roaba. |
|
||||
|
||||
![]()
Of Doamne. Cum pierdeti voi timpul cu vorba desarta si nefolositoare.
1. Nu tot ce face omul trebuie sa scrie in Biblie pentru a fi facut. Sunt lucruri care tin de viata sociala, de treire printre oameni, care sunt date de catre niste norme civice si morale lumesti. Adica sunt ,,de-ale Cezarului" Nu au treaba cu religia si de aceea nici nu scrie in Biblie, dar trebuiesc facute. Spalatul, sigur ca trebuie sa ne spalam, mai incape vorba? 2 Animalele nu au ratiune, ele nu sunt constiente de ceaace fac. Urmeaza un instinct pe care nu il inteleg si nu cauta sa il inteleaga. Ele nu gandesc, nu rationeaza, doar urmeaza instincte innascute. Ele nu pacatuiesc, pentru ca ceeace fac, fac instinctiv, nu constientizeaza ca ceva e rau sau e bine. |
|
|||
|
|||
![]()
.[/quote]
2 Animalele nu au ratiune, ele nu sunt constiente de ceaace fac. Urmeaza un instinct pe care nu il inteleg si nu cauta sa il inteleaga. Ele nu pacatuiesc, pentru ca ceeace fac, fac instinctiv, nu constientizeaza ca ceva e rau sau e bine.[/quote] De ce oare partea noastra instinctiva ne duce la pacat pe cind pe animale nu? Oare Dumnezeu nu a facut "organul" numit instinct identic si la unii si la altii? De ce oare constiinta/rationalul s-a autodeclarat stapina peste celelalte parti componente ale fiintei umane, adica: instinct, peste firesc, peste partea emotionala, pina si pe cea fizica, pe miscarea corpului, peste minte |
|
|||
|
|||
![]()
Maimuta bonobo este un animal social. Spre deosebire de alte specii sociale, liantul grupului este sexul. Maimutele bonobo sunt printre putinele animale dupa om documentate ca intretinand relatii homosexuale si heterosexuale de placere. Pana si conflictele din interiorul grupului se rezolva prin sex, indiferent de sexul celor aflati in conflict.
Alte specii de animale la care se intalneste bisexualitatea sunt: delfinul, bizonul american, elefantul, girafa, oaia, hiena, musculita de otet, diverse reptile. Ma opresc aici, pentru ca lista e lunga si plina de comportamente care daca sunt intalnite la om sunt caracterizate ca pacat imediat de orice crestin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 11:18:29 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
|