![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ma spal ori de cate ori este nevoie,nu conteaza ziua,insa,bine-nteles,tin cont de zilele de sarbatoare in priviinta spalarii capului,cu toate ca...ce mi-e mana,ce mi-e cap,tot trup este si tot atat de trecator si infim,dpdv spiritual.
|
||||
|
||||
![]()
Și pe mine m-a pufnit rîsul cu replica lui scrable iertare
|
|
||||
|
||||
![]()
acum după cutremur
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hristos inviat ce ar fi sa nu ne mai intepam si sa raspundem intr-un mod mai frumos mai ales sa nu dam replici .A trecut saptamina luminata si parca am avut de invatat multe in perioada asta foarte mult . Ce dai ,aceea si primesti.Cit poate rani niste vorbe aruncate mai apoi ,sa ne para rau cind e prea tirziu. Dar sintem crestini orcum
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, intrebarea ta de inceput este buna (desi am mai glumit si eu pe seama ei
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
După o apărare bună , o spălare pe măsură ( cel puțin pe gură ! ! ! )
|
||||
|
||||
![]()
Citeste in cartea Eclesiastului, acolo explica pentru toti care au indoieli in domeniu. Cat despre ce au scris Evanghelistii, cred ca asta ar fi ultimul lucru pe care l-ar fi scris, cand a facut baie Mantuitorul, cat de rar si cat de des. Fratilor, Sfintii Evanghelisti au vrut sa arate cate o latura sau o trasatura a Mantuitorului fundamentala.
spre exemplu: Tema fundamentala in Evanghelia dupa Matei este Imparatia Cerurilor... Har si Pace de Domnul! ps: Cand mai puneti cate o intrebare, fiti mai atenti, pentru ca ea arata cultura celui ce o pune.... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 11:18:29 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
|