![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
nicidecum revolutie frate ... ma refer la faptul ca daca aia o sa impuna buletinele o sa ramana multi fara buletine in tara asta ; insa in radurile celor mai putin inbisericiti asta va da nastere chiar la revolte sau proteste ... da ma rog e treaba lor ... io nu fac nici un protest , da o sa raman fara buletin , si daca va fi nevoie o sa merg si la puscarie pentru asta ... oricand ...
ma rog , sa vedem ce va fi ... |
|
|
|||
|
|||
|
Bravo, in sfirsit un salt calitativ....de la "sigur o sa se intimple" "gata eu intru in pivnita de acum" la .."Vom trai si vom vedea"... ce va mai fi....asa cum si trebuie sa gindeasca orice crestin
Asa da, o gindire sanatoasa! |
|
|
|||
|
|||
|
am zis ca daca aia o sa bage alea va fi sigur o reacite nasoala ...
insa , cand am zis ca se va vedea mam referit , ca se va vedea daca chiar vor indrazni sa le bage ... |
|
|
|||
|
|||
|
Stii de ce nu va fi nici o reactie nasoala? pentru ca cu cipul iti va baga si un joc ,doua, pe pasaport cu display flexibil pe o pagina, nu stiu daca le-ai vazut, de exemplu, cit astepti la rind sa-l prezinti la control sau scanare pentu lovele din banca vei juca un Doom3 ceva si sa vezi ce te mai veselesti
|
|
|
|||
|
|||
|
tu crezi ca io is nebun sa joc doom sau alte jocuri de astea cu ucidere ? te inseli ; tu stii ca daca participa cineva la razboi ia 3 ani de oprire de la impartasanie ? o fi ala razboi virtual da tot acelasi pacat e ... si nici altii nu is asa de nebuni ... cat despre cipuri vezi de treaba , multi o sa isi dea viata decat sa primeasca buletine de alea ... stai linistit , nu e bis ortodoxa atata de parasita pe cat ai crede ... mai e cine sa o apere ...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 19:22:02 |
| Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 03:43:09 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 12:20:37 |
| Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 06.02.2009 00:45:44 |
|
|