![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu stie cel mai bine ce ne este de folos cu adevarat ! El are tot dreptul sa intervina cand voieste, direct sau prin ingerii Sai pazitori .. Ce-ai trait atunci a fost spre intarirea credintei tale ,fiind un copil nevinovat ai fost ajutat de Sus. Eu te cred Pavele, si-ti doresc sa mergi in continuare spre Lumina . Mesajul primit de tine nu este neaparat particular , tuturor ne trebuie [COLOR=purple]credinta[/COLOR] [COLOR=black]si[/COLOR] [COLOR=purple]speranta[/COLOR] - fara acestea ce-am fi ? Domnul sa ne ajute !
|
|||
|
|||
![]()
Nu te poti trezi doar cu vointa ...ci si cu credinta...foarte frumos mesajul care l-ai primit.
|
|
||||
|
||||
![]()
DA ,MESAJUL ESTE F.F.CLAR SI FOLOSITOR SI PT NOI CEILALTI .Eu cunosc persoane care mi-au spus de vederea acestei lumini cind au fost in situatii similare de boala grava ,o colega care avea familie si doi copii ,si in acel moment s-a rugat lui DUMNEZEU sa ii permita sa-si creasca copii.Si desi era grav bolnava ,si s-a intimplat asa deodata aceasta boala ,s-a facut bine si traieste si acuma.Copilele sint mari acuma si cu familie
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lucruri greu de inteles din VT | camy_d | Din Vechiul Testament | 109 | 18.01.2012 15:53:26 |
Cel mai greu lucru de indeplinit | tigerAvalo9 | Generalitati | 57 | 31.01.2011 15:20:52 |
Vreau sa ma lamuresc.De ce nu au crezut in El ca fiind Mesia? | tigerAvalo9 | Generalitati | 17 | 05.07.2010 18:45:00 |
Va este greu sa va spovediti? | iustin10 | Pocainta | 25 | 15.03.2010 22:09:00 |
oameni care nu au crezut in Dumnezeu | cozia | Intamplari adevarate | 5 | 28.07.2008 20:15:06 |
|