![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu spuneam sa faci doar casatoria religioasa, ci inainte de cea civila, datorita faptului ca mirele e strain si e mai complicata treaba. Si daca vrei sa te casatoresti religios aici si civil in alta tara, poate nu ai atatia bani sa mergi si sa vii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar Anna, sincer, tu crezi ca dupa cununia civila din strainatate el o sa stea sa se uite la tine si o sa te instaleze intr-un apartament separat unde sa stai doar tu, pana cand o sa faceti cununia religioasa? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu fac nimic in strainatate, toate o sa fie aici, dar o sa ia timp si vrem sa facem ceva ce sa ne lege cat de repede
![]()
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu sunt adepta logodnei. Mi se pare ca este ceva inutil. Ori esti hotarat si te apuci sa te pregatesti de nunta, ori astepti pana poti sa faci nunta, fara a promite ceva.
E posibil sa nu poti tine promisiunea, se mai intampla lucruri. Am auzit de logodne lungi si nu-mi plac. La un cuplu de cunoscuti a fost facuta o logodna pentru ca ei (mai ales ea) asa si-au dorit. Au facut-o separat fara probleme si au continuat sa traiasca fiecare la casa lui. A fost cam lunga logodna din diverse motive, adica 2-3 ani pana s-au casatorit. N-am inteles rostul logodnei in cadrul cununiei. Dar fiecare este liber sa faca asa cum vrea. Daca unii vor sa se logodeasca la biserica, cine ce are impotriva. Nici preotii n-au. Dar am inteles ca se cere totusi trai in curatenie (cam greu dar nu imposibil in ziua de azi). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatorie civila= concubinaj? | Marinela | Nunta | 59 | 02.12.2011 13:13:02 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ajutor!..25 de ani de la cucunia religioasa sau civila?? | masmaya | Generalitati | 6 | 25.07.2010 20:46:52 |
cununie civila | gongutza | Nunta | 8 | 02.02.2009 01:04:40 |
Logodna inainte de casatoria civila? | tomi | Nunta | 9 | 02.10.2007 23:55:10 |
|