![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]N-ai să mă vezi pe mine niciodată cu cenușă-n cap și nici emițând ipoteze absurde cu pretenții de a fi valabile. Nu sunt mândră. Sunt realistă, sunt cu picioarele pe pământ. [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri
Citat:
Citat:
Se considera ca iei parte la pacatul fratelui tau? Dar despre lucrul intr-o banca, unde clientul este...oarecum furat, prin camata, dar si alte politici imorale. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate da ce are sa lucrezi intr-o banca?
Este o diferenta intre dobanzile percepute de camatari si cele percepute de banci. Cat despre a prepara mancare in post care e cu carne pai ce cei care preseteaza munci fizice grele,batranii,copii,bolnavi nu au dezlegare la post? Au. Post de mancare tine cine are pacate si nu e vrednic de binecuvantarile lui Dumnezeu (cum e cazul si cu mine). Cine tine post considerand carnea rea acela e sub anatema (despartit de Dumnezeu) pentru ca gandeste ca ceva creat de Dumnezeu este rau precum au aratat si Sfintii Parinti in Sfintele Canoane. Dimpotriva se tine post considerandu-ne noi rai si nu pentru ca asa ne-am nascut rai ci pentru ca asa am ajuns prin ce am ales sa facem. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Locuri de pelerinaj | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 3 | 17.08.2015 08:58:25 |
Colegele de munca | ElisabetaM | Generalitati | 60 | 24.06.2011 22:13:53 |
Locuri de munca | Florin-Ionut | Generalitati | 3 | 07.04.2010 15:52:39 |
Loc de munca | arifa | Generalitati | 2 | 08.01.2010 17:16:28 |
Munca in zi de sarbatoare! | georgeta1 | Generalitati | 20 | 17.05.2007 21:40:59 |
|