Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2009, 09:12:14
daniela74 daniela74 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.04.2009
Angry

Am intrat intamplator pe forum si am citit opiniile dvs.Sincer multe din ele imi lasa un gust amar.Cineva vorbeste in termeni foarte duri despre regele Mihai-nu sunt fan -dar chiar sa faci jigodie o persoana despre care deti informati din manualele de istorie -probabil comuniste-sau din presa,mi se pare ceva cam mult,cum de altfel mult mi se pare si sa spui ca actualul presedinte este un politician adevarat care conduce cu mana forte.Traian Basescu este un foarte bun manipulator,are cultura maselor , stie sa se adreseze multimii si sa se faca ascultat,deci un bun orator-talent actoricesc ar spune unii.Deci daca acualul presedinte are asemenea talent ,de ce viitorul presedinte nu ar avea ,si inca cu studii in domeniu?Acum serios vorbind isi inchipuie cineva ca Radu Duda va conduce tara ?Sincer cred ca este singura modalitate pentuu Rege de a lua parte efectiv la viata politica din Romania.C-o fi rau ,c-o fi bine numai bunul Dumnezeu stie,insa din toata "floarea cea vestita" a catindatilor parca pe el l-as alege-ce numai americani sa aive presedinte actor?Dar ma rog, zic si e ca tot omul n-ar fi rau sa fie bine!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manastirea Radu Voda modoran mariana Intrebari utilizatori 7 21.04.2012 22:29:43
radu voda cristina mioara Generalitati 1 28.07.2011 21:11:10
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei hmiron Generalitati 4 02.09.2009 15:16:02
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! radulia Umanitare 2 18.05.2008 21:00:54