Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2009, 18:24:00
emanuel2007
Guest

Implicit

razboiul al treilea mondial va fi cea mai cumlita pagina din istoria omenirii ... dar nu asta e cel mai groaznic lucru care ni se va intampla ... in acel razboi vor muri miliarde ( !!!!!!!!!!!!!!! ) de oameni , si toti ( aproximativ ) se vor duca in iad ... asta e cel mai cumplit lucru ... io am vazut de doua ori raiul , in viata mea , dar iadul l-am vazut de muuuulte ori , in multe feluri ... insa nu m-a influentat atata de mult ca am vazut raiul ( cu toate ca si asta m-a facut pe veci alt om ) , pe cat m-a influentat ca am vazut iadul ... a vedea iadul este mult mai impresionant decat a vedea raiul ... a vedea iadul si a simti si suferinta celor de acolo , e cel mai impresionant lucru care l-am vazut vreodata ... nu stiu cum sa spun altora sa nu se mai duca in iad ; ca nimeni nu vrea sa se teama de ce ii asteapta ; toti spun : lasa ca ma pocaiesc la moarte ; toti ortodocsii ( ca sa nu mai zic de cei de alte religii ) zic asta ... si e o greseala fundamentala ; ca sa te pregatesti pentru lumea de dincolo iti trebuei multi ani de zile nu o zi sau cateva ore ... nu stiu cum sa fac pe altii sa inteleaga asta ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 18:24:58
emanuel2007
Guest

Implicit

sunteti pregatiti pentru asta ? :

http://www.youtube.com/watch?v=9i-7A...eature=related

mai sunt numai cativa ani pana vom asista la distrugerea completa a natiunilor de pe pamant ; lumea va fi pedepsita cu foc si va arde tot pamantul ; iar noi vom fi pe acel pamant , arzand ... pregatitiva de ce e mai rau ... stim noi oare ce inseamna un razboi nuclear ? uitati-va la film si veti vedea ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 22:25:18
emanuel2007
Guest

Implicit

bomba tsar a rusilor de 57 de megatone ( adica de 3000 de ori mai puternica decat aia de la hiroshima ) arde oameni pana la 100 de km distanta de locul exploziei , si sparge geamurile pana la 1000 de km distanta ; iar socul seismic inconjoara de cel putin 3 ori pamantul ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 22:28:10
emanuel2007
Guest

Implicit

iar SUA are explozibil nuclear de cel putin 2000 de megatone , adica de 100000 de ori mai mult decat aia de la hiroshima ... iar rusii au de doua ori mai mult explozibil nuclear decat SUA ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 22:30:08
emanuel2007
Guest

Implicit

bomba tsar a produs o energie de 1,4 % din energia care iese din soare ...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 22:42:27
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Perfect, ...iute si fara durere, deci nu este cel mai rau...ca un infarct....te transformi in pulbere intr-o clipita ca-n "razboiul lumilor" cu laserele alea.... pare cea mai bune inventie
Toti suntem datori cu una la 'baiatu'...
Reply With Quote
Vechi 12.04.2009, 23:00:16
emanuel2007
Guest

Implicit

esti " dus " ??? sau esti inca sub efectu informatiilor de mai sus ? cred ca e valabila a doua posibilitate ... e explicabil ca oamenii sa aiba astfel de reactii cand aud de asemenea ................... ...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 19:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 03:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 12:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 06.02.2009 00:45:44