![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ultima varianta merge , e buna ca forma dar se intampla ceva rau insa : adresele nu s-au copiat complet pe mesajul care l-am postat pe forum ; degeaba am tot incercat sa le postez complet , le-am scris complet in mesaj , dar cand apar pe forum apar incomplete ... daca dam copy paste la mesaju asta de pe forum si il trasnmitem pe messenger am luat pacaleala tare de tot , ca adresele nu o sa se poate accesa de pe mess de nimeni care primeste mesajul deoarece nu sunt scrise complet ... deci cand scriem mesajul pe mess o sa trebuiasca sa punem iarasi adresele complete ( fara .........) ca sa fie accesibile de catre primitorii mesajului nostru ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Noi am preluat initiativa de pe Apologeticum. Nu am initiat-o noi. Sa nu lasam oamenii fara surse de informare si fara tabele.
|
|
|||
|
|||
![]()
pai problema este ca daca mai bagi ceva in mesaju ala de mai sus nu mai poate fi postat pe mess dintro singura bucata ... nu se transmite ... iar tabelul este la a doua adresa din mesaj , insa adresele alea doua trebuie scrise pe mess intreg , fara ........ , ca altfel cine va primi mesaju nu va putea accesa adresele daca ele se transmit cu ......
|
|
|||
|
|||
![]()
la prima adresa este cuvantul par iustin parvu de pe razboi intru cuvant referitor la referendum ....
|
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=6] [/SIZE]P. Iustin Parvu cheama poporul ortodox in vederea organizarii unui referendum prin care sa isi exprime liber optiunea in legatura cu documentele cu cip:
[SIZE=6][SIZE=2][COLOR=#2982b6]http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...a-lui-hristos/[/COLOR][/SIZE][/SIZE][SIZE=6] [/SIZE] Implica-te in campania de adunare a semnaturilor.Controlul total al populatiei inseamna dictatura economica, politica, sociala si spirituala si presupune supunere fata de Antihrist si elita satanista mondiala, deci este ceva mult mai grav decat toate celelalte dictaturi ale istoriei. Vezi si: http://apologeticum.files.wordpress....reziti-va1.pdf http://apologeticum.files.wordpress....referendum.pdf Ce zici de aceasta forma? Dar pana la urma conteaza gandul cel bun si ravna. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
desigur , adresele iarasi nu s-au scris bine , dar ma rog continutu e bun ... io de maine incep sa trasmit mesaju pe mess , daca nu apar pana atunci obiectiuni ... deci daca mai aveti ceva de corectat la forma asta , spuneti in seara asta ...
atasez aici un fisier cu forma ultima a mesajului cu adrese cu tot scrise bine , ca sa putem da copy paste pur si simplu pe mess ... |
|
|||
|
|||
![]()
pur si simplu deschideti txt-ul si dati copy paste de pe el pe mess si dati mesaju la toti din lista voastra ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Studentii ar trebui sa cunoasca care sunt efectele micro-chipului implantat in corp, poate doar asa se vor opune acestui fel de implant satanicesc. Sa citeasca randurile de mai jos si sa afle care sunt aceste efecte si motivele pentru care U.E. [Uniunea Europeana] doreste ca mai inainte de implantul chipului in corpul uman sa obisnuiasca turma de sclavi ai masonilor cu ideea ca vor fi supravegheati indeaproape prin intermediul chipului continut de pasapoartele electronice, de permisele de conducere electronice si in fine de buletinele electronice:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Care este sursa aceea sigura, as vrea si eu sa stiu! a fost yoghin dar nu mai e in nici un caz!
daca nu vrei, nu semnezi pe tabel. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim | vsovivi | Generalitati | 759 | 25.07.2012 19:36:19 |
Stim ce sa cerem? | costel | Generalitati | 7 | 03.04.2012 23:42:07 |
Cum ne cerem iertare unui om mort | SandraS | Generalitati | 6 | 29.09.2010 19:36:41 |
Sa cerem sfat? | Z.Lidia | Generalitati | 10 | 20.01.2008 21:37:48 |
|