Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2009, 11:38:16
Anca-Miha
Guest

Implicit

Pentru ca veni vorba de Impartasanie, am si eu o intrebare: cand se impartaseste familia preotului nostru, dupa fiecare membru al familiei sale baga lingurita in gura sa. Nu am mai vazut procedandu-se asa. As vrea sa stiu de ce procedeaza asa, in cazul in care e corect.
Reply With Quote
Vechi 05.04.2009, 15:29:44
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Pentru ca veni vorba de Impartasanie, am si eu o intrebare: cand se impartaseste familia preotului nostru, dupa fiecare membru al familiei sale baga lingurita in gura sa. Nu am mai vazut procedandu-se asa. As vrea sa stiu de ce procedeaza asa, in cazul in care e corect.
Sincer nu am mai auzit si nu am mai vazut practica asta, la biserica mea, chiar azi s-a impartasit sotia preotului si fata, dar preotul nu a procedat asa cum zici tu, ci i-a impartasit normal

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote
Vechi 06.04.2009, 00:08:00
Anca-Miha
Guest

Implicit

Multumesc, Daniel. Nici mie nu mi se pare in ordine, sau mai bine zis ciudat, dar asa face.
Reply With Quote
Vechi 06.04.2009, 02:18:39
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:

Preotul de aici, de fapt amindoi, isi impartasesc membrii familei, insa asa ceva eu n-am vazut niciodata, nici aici si nici in tara, asta mi se pare putin ciudat...
Vechi 06.04.2009, 16:32:32
Anca-Miha
Guest

Implicit

Multumesc, Nina. Asa gandesc si eu, dar cum eu nu prea stiu multe despre obiceiurile din Biserica, am fost nevoita sa intreb.
Dar ce ar fi de facut in acest caz, ca eu nu ma pot duce sa-i spun parintelui sa-si schimbe obiceiul agonisit poate prin tarile in care sa studiat.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2009, 01:16:12
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
Multumesc, Nina. Asa gandesc si eu, dar cum eu nu prea stiu multe despre obiceiurile din Biserica, am fost nevoita sa intreb.
Dar ce ar fi de facut in acest caz, ca eu nu ma pot duce sa-i spun parintelui sa-si schimbe obiceiul agonisit poate prin tarile in care sa studiat.

Norml ca nu poti, insa mi se pare f.f.f.f ciudat acest mod de a face impartasirea familiei sale.
Poate fii- ca faramiturile mesei sfinte- le aduna preotul?
Hai sa gandim pozitiv.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... pacatoasa Vrajitoria 215 30.12.2017 22:11:59
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12
File de peste cu rosii tanty12 Intrebari utilizatori 2 13.03.2010 01:47:15
Rolul nostru in Biserica - desi diferiti , ne unim cu acelasi Domn ! + cristiboss56 Pocainta 0 26.01.2009 18:46:57
Acelasi Duh Sfint NiCcoleta Generalitati 4 26.11.2007 17:40:10