![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Pentru că unii părinți sînt crescuți fără Dumnezeu și așa văd ei zic că devii nebun și te strică biserica.Și mama mi-a aruncat cărțile și cînd îmi cumpăram cărți duhovniceși le citeam și le dădeam ,dar după o peroadă s-a mai înbunat ,căci Dumnezeu a încercat-o și i-a arătat multe semne .După aceea ea îmi dădea bani de pelerinaje și să prind o lumînare și pt ea.Dar lupta este foarte grea .

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Pe : Blog de florina250981 - Florina Stan - Skyrock.com , am gasit la 

pagina 3 o informatie care cred ca-i intereseaza pe toti cei care au astfel de probleme cu casnicii lor din pricina cartilor religioase si a credintei. In dreptul prezentarii Manastirii Sfantul Gheorghe - Craiova, scrie: ,,Puteti descarca mai mult carti de aici. Am facut click pe cuvantul ,,aici'' si am gasit niste carti pretiooase: Proloage, Sbornicul, Filocaliile etc. De asemenea, pe www.crestinortodox.ro se gasesc numeroase rugaciuni si acatiste ziditoare de suflet. Doamne ajuta!  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Doamne ajuta-ma ! | elenavioletacocos | Secte si culte | 17 | 29.03.2012 01:27:38 | 
| Doamne ajuta | ionut stefan | Generalitati | 0 | 07.08.2010 23:44:32 | 
| Doamne Doamne ajuta-ne ! | elenavioletacocos | Rugaciuni | 11 | 01.10.2009 10:59:38 | 
| doamne ajuta | simi | Generalitati | 13 | 23.07.2008 16:47:37 | 
| Doamne ajuta | serb_crina | Generalitati | 1 | 06.12.2007 13:30:18 | 
| 
 |