![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Din suflet va multumesc doamna (d-ra) Nina, sunt niste rugaciuni minunate!
Si sotia fratelui meu multumeste tuturor care il au in gand si pe Tiberiu. Fie ca bunul Dumnezeu, Maica Domnului si toti Sfintii sa ajute la toata lumea! |
|
||||
|
||||
![]()
Peps draga, din suflet doresc ca si Tiberiu sa-si revina ca si Remus, in urma multor rugaciuni spuse de fiecare dintre noi. Azi am aflat ca Remus a inceput sa vorbeasca, este incredibil ce se intampla. Este chiar fericit de intorsatura lucrurilor, spera sa se faca bine, isi doreste din suflet si inca nu poate sa-si dea seama ce s-a intamplat cand a luat aceea hotarare groaznica.
Dragi frati intru Hristos, sa ne rugam fierbine pentru Tiberiu si Remus, vedeti clar ca se pot intampla minuni, minuni si Sfantul si Mare post al Pastelui. Maica Domnului sa-i inveleasca in Sfantul Ei Acoperamant si sa inlesneasca pe langa fiul ei, sa-i ajute pe cel doi tineri bolnavi, sa-si revina, sa se bucure de viata. Doamne ajuta! Va imbratisez pe toti cu mult drag, icamilin
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu il voi pomeni in rugaciunile mele pe Tiberiu ca sa-i dea Dumnezeu insanatosire grabnica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc, Cristina. Si el va multumeste tuturor! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-l ajute pe Tiberiu sa se vindece repede, si sa-l aiba in paza. Fii linistita, ca dupa atitea rugaciuni, de la fiecare aici pe forum, el se va face bine si Dumnezeu va avea grija. Maicuta Sfanta, sa va bucure pe toti cu multa sanatate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar la bunul Dumnezeu mai avem aceasta speranta. Multumesc inca o data pt. rugaciuni. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multumeste Bunului Dumnezeu pentru toate, si s speri, ca la Domnul orice este posibil.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce este la om cu neputinta, la Dumnezeu este cu putinta.
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Imi pare rau ca nu am mai dat niciun semn vis-a-vis de starea fratelui meu, insa de cateva zile nu m-am putut loga pe forum absolut deloc. Vreau sa va spun ca pentru noi s-a intamplat cu adevarat o minune in postul acesta. Embolia grasoasa a fratelui meu s-a absorbit! Asa cum au spus si medicii ca s-ar putea sa se intample,fara niciun tratament medicamentos. Mare este puterea bunului Dumnezeu! Va multumesc din suflet tuturor celor care ati pus un gand bun pt. Tiberiu! Va doresc lumina in suflet si numai bine. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, rugati-va pentru mine | Ana-Maria N | Umanitare | 15 | 20.07.2011 12:55:40 |
Va rog din suflet rugati-va si pentru fratele Ioan | mara2008 | Umanitare | 12 | 17.08.2010 03:48:45 |
Va rog din suflet sa va rugati pentru Andrei | cred_cu_adevarat | Rugaciuni | 1 | 12.05.2010 16:28:57 |
Va rog, rugati-va pentru mine!! | simona76 | Generalitati | 30 | 17.11.2009 13:16:23 |
Va rog rugati-va pentru mine !! | lumyclau | Rugaciuni | 1 | 12.09.2008 19:21:53 |
|