![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu uitam insa, ca ne putem ruga si in zilele special randuite de biserica noastra, mai ales ca urmeaza cateva zile speciale: miercurea - Canonul Sf. Andrei Criteanul si vineri: Acatistul pentru Maria Egipteanca (asa am inteles de la parintele azi) Nu are importanta ce rugaciune spunem si cum o spunem , important e sa o spunem din inima si sa stim pentru ce ne rugam. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu as prefera sa facem asa, fiindca Rugaciunea inimii e foarte grea pentru mine...adica imi fuge gandul la toate cele. dar oricum, cred ca e mai important sa ne rugam impreuna decat ce rugaciuni anume face fiecare. ![]() ah, acum e 10 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fiecare Miercuri si Vineri la orele 22, ora Romaniei, pina la finele postului? Timp de 30 minute. Este bine asa? Eu sint pentru!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Da, si eu.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- "Rugăciunile începăroare" (căutați-le dacă nu le știți).Tatăl nostru - Psalmul 5o - apoi"miluește-ne pe noi Doamne,miluește-ne pe noi că nepricepându-ne de nici un răspuns..."..."Ușa milostivirii deschide-o nouă binecuvântată Născătoare de Dumnezeu..." - în postul Paștelui rugăciune lui Sf Efrem Sirul cu mătăniile care se fac. - Canonul de umilință a Domnului Iisus Hristos. - Doi sau trei psalmi din Psaltire Aceasta este rânduiala de rugăciune la un creștin -ortodox care nu este chiar sporit(așa cum cred că sunt eu) în timpul postului iar dacă poate să facă și cât mai multe mătănii. |
|
|||
|
|||
![]()
ma autoexclud din grupul vostru ... am observat ca unele persoane au duhuri dubioase cand se roaga pentru mine , deci ... ii invit pe toti sa nu se mai roage pentru mine ... acelasi lucru l-am observat si cand ma duc la biserica sa ma rog : multi se roag acurveste chiar si acolo ... nu au decat , dar io nu accept duhuri de astea ...
|
|
|||
|
|||
![]()
curvia nu iti intareste sufletul ci il indeparteaza de Dumnezeu !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Scrabble, citește și bagă la tărtăcuță ! ! !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Propunere | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 14.04.2010 21:20:38 |
am o propunere: | maria-luisa | Generalitati | 36 | 14.01.2010 19:20:51 |
PROPUNERE | saccsiv | Generalitati | 179 | 14.04.2008 17:02:50 |
|