Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2009, 19:15:24
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Păi, Anca draga, noi o ducem intr-o criză de vreo 20 de ani. La noi doar presa face caz de criza. Zilnic, ies jurnalisti pe TV-uri sa ne spuna ca suntem in criza si cati s-au mai sinucis... [/COLOR]

[COLOR=green]Personal, sunt un profesor extrem de modest, nu am bani, nu am conturi si nici afaceri. Traiesc din atat cat se indura guvernul sa-mi dea.[/COLOR]

[COLOR=green]Imi propusesem ca la acest salariu sa merg la Iasi, la Sf Parascheva. Simt ca trebuie sa merg acolo. Nu am putut rupe banii de drum dupa ce mi-am platit facturile pentru ca nu mi-a mai ramas...[/COLOR]
Acum am venit de la Iași(mi-am luat cartea de la editura Cronica) și deși căram după mine o geantă grea de tot am poposit la Cuvioasa Paraschiva,am făcut niște poze pe care în seara aceasta le voi posta pe pagina mea.
Până vei ajunge personal acolo bucură-te de imaginile pe care le vezi.
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 19:27:10
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Acum am venit de la Iași(mi-am luat cartea de la editura Cronica) și deși căram după mine o geantă grea de tot am poposit la Cuvioasa Paraschiva,am făcut niște poze pe care în seara aceasta le voi posta pe pagina mea.
Până vei ajunge personal acolo bucură-te de imaginile pe care le vezi.
[COLOR=green]Bună seara, Dorina! [/COLOR]
[COLOR=green]Cine mai e pe la Cronica? Acolo mi-am făcut ucenicia în ale scrisului, pe vremea studenției, la redacție. Îi știu de atunci pe Turtureanu, Horia Zilieru, Liviu Leonte... N-am mai trecut de mulți ani pe la redacție... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce timpuri, ce ani, ce oameni...[/COLOR]
Vechi 26.03.2009, 19:36:04
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Bună seara, Dorina! [/COLOR]
[COLOR=green]Cine mai e pe la Cronica? Acolo mi-am făcut ucenicia în ale scrisului, pe vremea studenției, la redacție. Îi știu de atunci pe Turtureanu, Horia Zilieru, Liviu Leonte... N-am mai trecut de mulți ani pe la redacție... [/COLOR]

[COLOR=green]Ce timpuri, ce ani, ce oameni...[/COLOR]
Este Valeriu Stancu(președintele Uniunii scriitorilor din Iași) și soția lui.I-am cunoscut la comemorarea lui Cezar Ivănescu care este bârlădean de-al nostru și pe care l-am cunoscut când eram elevă de liceu.
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 19:52:12
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Este Valeriu Stancu(președintele Uniunii scriitorilor din Iași) și soția lui.I-am cunoscut la comemorarea lui Cezar Ivănescu care este bârlădean de-al nostru și pe care l-am cunoscut când eram elevă de liceu.
[COLOR=green]Mda, nu știu cine este, nu l-am cunoscut. Au trecut totuși niște ani de atunci. Garda s-a schimbat...[/COLOR]
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce masuri putem lua pentru a supravietui acestor vremuri aspre? heaven Generalitati 70 09.07.2013 17:15:24
CRIZA MONDIALA saccsiv Generalitati 12 16.04.2012 08:25:18
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? adelin Despre Biserica Ortodoxa in general 157 23.09.2010 16:12:48
Criza = ? elena20 Generalitati 7 28.07.2010 01:24:18
Rugaciune in vremuri antihristice sofiaiuga Rugaciuni 4 10.01.2009 20:50:16