![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
daca asta te odihneste... du-te cu inima curata. roaga-te Maicii Domnului sa te ajute. si fa ceea ce crezi tu ca este spre folosul tau. si apoi sa multumesti pentru aceasta Domnului.
important e sa ai tu liniste sufleteasca. liniste care sa te lase sa te rogi si sa nu-ti tulbure gandurile. sa-ti dea incredere si indrazneala cea buna... si cu folos duhovnicesc. Domnul si Maica Domnului sa fie cu tine!
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca pare un mic defect, cu siguranta iti da o nota de originalitate. Fiecare fata / femeie este frumoasa in felul ei. Vei vedea ca baiatul care te va iubi va fi incantat de urechiusele tale, asa cum sunt acum. Eu te sfatuiesc sa le lasi asa. Chiar tu ai spus ca sunt perfecte. Atunci, ce ai cu ele? O oarecare departare de cap nu inseamna deloc un defect. Sunt chiar simpatice. Nu decretez eu daca este pacat sau nu. Fa cum crezi, dar eu cred ca nu este bine sa le modifici in vreun fel. Daca o vei face, iti va parea rau. Iti va fi dor de urechiusele tale care te individualizau.
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta , perticularitatea ta are un scop cu rol mantuitor in viata ta- chiar daca poate fi unul minor. Si e am un defact fizic ce mi-a produs multe suparari in trecut , in schimb cred cu tarie ca el nu e o intamplare si ca Dumnezeu nu a stiut de le cand m-a facut.
Daca operatia este pacat sau nu , nu pot sa ma pronunt , in schimb pot sa pun o mica rugaciune pt tine. Nu stiu ce varsta ai , dar daca esti micuta, gandestete cum ai vedea lucrurile si peste 5-10 ani. P.S.: Ai grija ca nu cumva viitorul sot privind poze vechi cu tine sa nu zica :Mama ce urechi frumoase aveai! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred ca este un pacat, eu cred ca tu trebuie sa te simti bine cu tine insati, in primul rand, du-te cu Dumnezeu si cu Maica Sfanta si fa ce trebuie sa faci!
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 20:53:03 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|