![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Ce propun? Simplu! Sa vad preotii implicându-se in viata comunitatii. Sa aud ca preotii umbla din casa in casa, sta de vorba cu oamenii, explica ce e bine si ce e rau... La tara preotii tin slujba numai duminica. In rest ce face, unde este? Locul lui e in mijlocul oamenilor cu vorba blajina si sfat de parinte... Si preotii primesc salariu. Atunci sa-si justifice salariul.[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Cineva, nu zic cine, zicea ca Germania si-a revenit din situatia dezastruoasa de dupa razboi pentru ca s-a pocait, i-a parut rau de ce a facut in razboi. Pe cand Romania este departe de pocainta inaintea lui Dumnezeu si va ramane in starea de rau atat timp cat nu se va intoarce cu adevarat catre Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pai cum, sa sar pe tine draga!!! Ma faci si sa zimbesc, doar explicam ca asa ceva se intimpla de multa vreme in lume, deci nu este ceva nou. Exista retele intregi de pasapoarte, documente, diplome de facultate care circula liber prin lume; este rau daca si romanii, incep, insa partea aceea dintre romani care vrea bani nemunciti si rapid. Cu siguranta, este cineva care studiaza cazurile astea, din partea romanilor. Uite aici, la Vancouver imi amintesc un scadal groaznic la universitatea di Vancouver, cind i-au prins pe chinezi. Sigur au fost deportati toti, insa nu este bine, sint de acord cu tine. Ma ierti, daca te-am luat "tare" oricum cine stie, nu era in intentiile mele. ![]() Sper ca raspunsul meu te-a clarificat si ca daca mai ai vre-o nelamurie, te rog sa-mi spui. Lamurirea va sosi imediat, promit solemn!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Serafim de Virița: “Banii si inselaciunile lumii vor pierde mai multe suflete decat prigoana ateista!”
[COLOR=green]„Domnul este puternic sa ridice lucratori ai Sai daca Îl vom ruga. Hai sa ne rugam si sa cerem, si atunci si din pietre Domnul îi va ridica pe alesii Sai!“.[/COLOR]
- Cum sa înteleg aceasta? l-a întrebat el pe batiuska. Staretul a raspuns: - Va veni o vreme când va fi în Rusia o înflorire duhovniceasca. [COLOR=#000080]Se vor deschide multe biserici si manastiri si chiar cei de alte credinte vor veni sa se boteze la noi pe astfel de corabii. Dar aceasta nu va fi pentru mult timp, ci pentru aproximativ 15 ani, iar apoi va veni antihristul.[/COLOR] - Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiata în bucati. La început o vor împarti, iar apoi vor începe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia - chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite. Multe tari se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pamânturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfânta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. [COLOR=#ff0000]Oamenii vor întelege ca nu se poate trai asa pe mai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic care va fi antecamera împaratiei lui Antihrist.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Apoi vor începe prigoanele asupra crestinilor[/COLOR][COLOR=#ff0000]; [/COLOR]când în adâncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa între primii, caci multi dintre cei ce vor ramâne vor pieri. [COLOR=#ff0000]Va veni împaratia minciunii si raului. Va fi atât de greu, atât de dificil si îngrozitor încât sa nu dea Dumnezeu sa traiesti pâna atunci.[/COLOR] Dar noi nu vom prinde acele vremuri. Sursa: Razboi intru cuvant |
|
|||
|
|||
![]()
Cu Daniel in fruntea BOR si Biserica se duce de pierzanie nu numai Romania....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De câte ori am vrut să spun preotului despre această bătrână și situația ei !!! Dar nu i-am spus căci mi-a fost teamă să nu fiu refuzată! Sunt zeci de cazuri sociale care ar trebui să fie asistate și de biserică.Dacă propui așa ceva riști (cel puțin eu) să ți se spună să-ți vezi de ale tale sau și mai rău! Noroc că se mai găsește câte un creștin milostiv care vizitează și cetează pe bătrâni,pe orfani și pe cei bolnavi! |
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum intr-o familie ca membru al ei se necesita sa pui umarul la buna desfasurare a lucrurilor asa si tara aceasta necesita ajutata decatre oameni destoinici.Sa cautam ca multumirea noastra sa vina de pe urma roadelor faptelor noastre.
Post usor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Asta-i adevarul, Dorina! Nu se implica. Le este bine si nu vor bataie de cap. De asta eu sunt asa de revoltata si nu mai cred in bunele intentii... [/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Voi aveti dreptate Dorina si Silvia, amindoua, asta e realitatea, insa noi putem face ceva?
Sa ne plangem, sa ne facem glasul auzit, poate-poate se va indrepta ceva? Poate o petitie? Ce parere aveti?Demostrat cu fapte concrete!\Asa ca si in cazul celor 6 copii, Nutzy a reusit! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur ca putem sa facem ceva. Dorina, ce te doare daca ii duci un blid din ciorba pe care o mananci la pranz acelei batrane? De ce trebuie sa astepti biserica sau statul sa ia nu stiu ce masuri? Si apoi, cineva aici spune ca sa cerem preotilor sa faca sa dreaga, etc etc etc. Dar noi ce facem??? Lasa preotii in care si asa nu ai incredere. Fa ceva daca nu iti place! Si asta nu o spun cu rautate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calea de mijloc | NECTARIE | Generalitati | 7 | 04.01.2011 18:13:37 |
Calea de mijloc | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 30.11.2010 21:46:00 |
Calea de intoarcere | Pilu | Homosexualitatea | 26 | 29.03.2010 01:13:10 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Conferinta "Calea familiei" | alynna | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 11.05.2008 20:13:52 |
|