![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu il vad pe Dumnezeu ca o Inteligenta Atotputernica. Daca doreste sa dea semne celor multi, de ce nu o face intr-un mod specific, care nu poate fi contestat deloc? Pentru ca ce s-a intamplat nu poate fi considerat ceva divin, fara nici cea mai mica posibilitate de a pune la indoiala. Chiar nu poate mai multe sa faca Dumnezeu? Doar face sa curga mir? Si-apoi, de ce nu arata semne si celorlalti, care sunt rataciti, sa stie cum e realitatea? De ce alege grupuri restranse? Ca doar nu ii este frica de oameni...
|
|
|||
|
|||
![]()
Într-adevar aseara a avut loc si la noi conferinta si la sfarsit ne-am inchinat la Sf Moaste..aveau un miros extraordinar..cum n-am mai intalnit niciodata...aveam asa un sentiment de bucurie cand m-am inchinat..insa mirosul era ceva deosebit..la noi au fost peste 1000 de oameni,sala fiind arhiplina,lumea statea pe scari,in picioare..peste tot...eu simt si stiu cu toata fiinta mea ca Valeriu Gafencu si cei impreuna cu dansul care au marturisit pe Hristos in fata comunisitilor..sunt SFINTI, ce ma doare e neincrederea si chiar batjocura unor crestini si indiferenta ierarhilor...cititi cartea Sfantul Inchisorilor,Din temnite spre sinaxare..si veti vedea cum au patimit acesti sfinti..eu am plans cand am citit...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiința iși impune viziunea ei asupra lucrurilor văzute, verificabile, și mă obligă să o accept. Eu nu pot să neg existența unui vierme pe pâmânt, nici a unui virus, dar pot să neg existenta lui Dumnezeu. Aceasta pentru că, după Sf. Apostol Pavel, " credința este vederea lucrurilor care nu se văd". Ea transcede ordinea necesității. "Fericiți cei ce nu au văzut și au crezut" vrea să spună : cei ce au crezut fără să fie obligați, forțați, constrânși să o facă.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Minunat esti Doamne intru Sfintii Tai!
Multumire iti aducem noi pacatosii Slava Tie Doamne! |
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Eu am citit ceva, ceva dar nu am inteles care e minunea...[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Curgerea de Mir , dragă Silvia !
|
||||
|
||||
![]()
Slava Tie Doamne Atotputernice, slava Tie!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CURSURI DE PSALTICA IN IASI | misionarul | Muzica Bisericeasca | 7 | 04.06.2014 21:02:43 |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Manastirea cetatuia-iasi | adorcrysti | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 27.02.2010 14:25:49 |
M-re Bucium din Iasi | NiCcoleta | Generalitati | 1 | 27.07.2008 22:59:04 |
|