Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2009, 15:21:29
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Mara nu fii trista! Daca mama ta a trecut la Domnul, spovedita, impartasita, sa fii fericita, ca a ajuns la bine! Sa fii trista daca a murit nespovedita si neimpartasita! Tatal meu a murit acum aproape doi ani, si a murit nespovedit si neimpartasit de cand avea 6 ani. A murit la 50 de ani! La inceput muream de durere ca a murit! Cu timpul Domnul mi-a transformat acea durere pagubitoare intr-una folositoare, aceea ca acum ma doare, nu ca a murit, ci cum a murit! Asta ma doare cel mai mult! De asta imi plange sufletul! Dar nu deznadajduiesc! Ma rog la Dumnezeu sa-l ierte, si sa-l mantuiasca! Recomand tuturor sa citeasca cartea "Razboiul nevazut" de Nicodim Aghioritul! E o carte care m-a ajutat ffff mult!
Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Iustin Parvu a cazut in Ecumenism saptamana trecuta? proton Stiri, actualitati, anunturi 6 16.05.2009 21:56:43