![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
cristiboss56, nu mi se pare chiar asa deplasata comparatia. Transplantul e impotriva firii. E impotriva modului normal de functionare.
Referitor la intrebari am raspuns deja. Nu stiu ce as face. Chiar nu am cea mai vaga ideea. Cert e ca decizia nu ar fi usoara. Sper ca Dumnezeu sa nu ma puna intr-o asemenea situatie.
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 |
|
||||
|
||||
![]()
Transplantul de prelungește viața e cu binecuvântarea lui Dumnezeu , Cel dătâtor de viață. Impotriva firii este homosexualitatea, masturbarea , dar transplantul este o intervenție medicală, chirurgicală ce salvează viața, iar cei ce luptă pentru Viață, viață normală după Legea lui Dumnezeu, sunt binecuvântați. Să luptăm pentru viață, pentru o viață demnă , in credință, o viață premergătoare celei veșnice. Ce clădim aici , consolidăm dincolo, iar ce dărâmâm aici, vom da socoteală , tot dincolo. Un talant inmulțit , este și cel ce ajută in lupta și respectarea vieții insăși, a celui mai măreț și de preț dar primit vreodat in astă lume , Viața.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Veste super. Proiectul de lege care prevedea "liberalizarea" eutanasiei în Franța a fost respins de legiuitorii francezi. Cu un scor cam strâns, dar a fost respins.
Sursa: http://notdeadyetnewscommentary.blog...feated-in.html
|
||||
|
||||
![]()
Unii sectanti refuza orice fel de transplant...
|
||||
|
||||
![]()
chiar si transfuziile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da...unii sunt martorii lui Jehova, dar si ei acum accepta sangele preparat ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimic nu justifica uciderea unui om....Iar legea este numai a lui Dumnezeu....Cat despre transplanturi, stiu si eu? Daca e benefic si salveaza o viata , dc nu? Spiritul ramane neatins , nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"toti oamenii mor , dar nu toti oamenii traiesc cu adevarat"
"moartea ne zambeste la toti , tot ce putem face este sa zambim inapoi" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dreptul de a muri linistit acasa | cozia | Eutanasia | 46 | 01.12.2014 15:58:13 |
medierea , solutia la instanta de judecata, o justitie non-judiciara | ilydorin | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.10.2012 16:26:37 |
Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard | Daniel_7 | Generalitati | 17 | 20.06.2011 20:10:18 |
Cand vom muri? | Florin-Ionut | Pocainta | 40 | 31.01.2011 15:31:24 |
Ce au Martori lui Iehova de castigat? | mehiel | Alte Religii | 298 | 29.12.2010 11:37:48 |
|