Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2009, 13:47:29
mucenitza mucenitza is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Implicit

m-oi fi reincarnat eu si nu stiu?nu am nici o legatura cu cel pe care l-ati mentionat,eu am convingerile mele si atat,parerea mea este ca ar fi bine sa colaboram civilizat nu sa cantarim ceea ce spun unii sau altii,este ultimul meu raspuns ptr.voi cei care credeti ca aberez...comunicare simbolica in ritual ortodox inseamna sa deslusesti simbolurile tainei invataturii din sf.scriptura,mura in gura,insa ptr.unii ca voi care nu ati citit lucruri din acestea nu aveti cum sa intelegeti,asa ca va sugerez sa cautati alt topic ptr. a ironiza persoane!Doamne ajuta!
Vechi 01.03.2009, 13:52:40
mucenitza mucenitza is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Implicit

adevarat este ca nu trebuie sa ne amestecam cu ereticii sau protestantii fiindca, spun sfintii parinti, aceia vor fi anatema.Parerea mea este ca deja s-au ridicat anatemele ptr.unele biserici si pentru unii asa zisi sfinti ai bisericii.
Vechi 01.03.2009, 16:09:47
emanuel2007
Guest

Implicit

eu cred sincer ca sinodul ar trebui inlocuit cu altul ... sa vedem ce se va face in sensul acesta de catre ortodocsii din tara asta ... tara ma tem ca in curand acest sinod va disparea in neantul necredintei sale odata pentru totdeauna ... si cand am presimtiri de genul acesta intotdeauna se infaptuiesc , mai devreme sau mai tarziu ...
in sfantul munte deja se vorbeste despre asta : daca sa ramana in comuniune cu noi sau nu !!! si cred ca ortodocsii din romania nu se vor opri aici : cred ca odata cu aceasta batjocura a sinodului la adresa poporului roman si a unor parinti cu viata sfanta din bor , cred ca in cel mult 2 ani va cadea in afara bisericii ; nu pot sa cred ca un astfel de sinod o va mai duce mult ... nu are cum ... ar insemna ca suntem prea lipsiti de initiativa , ceea ce nu este ortodoxie ... nu pot sa cred ca poporul roman va ramane la lasitatea asta ... cred ca i-as da mult prea mult timp de viata acestui sinod daca as zice ca mai rezista la carma bor inca 2 ani ... nu are cum sa o mai duca atata !!!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58