Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2009, 22:42:19
MirelaL MirelaL is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Implicit rugati-va neincetat!

Rugaciunea neincetata, am inteles ca nu e obligatoriu Rugaciunea Lui Iisus, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ma pe mine pacatosul, ci poate sa fie orice rugaciune, orice gand si orice vorbesti cu Dumnezeu. Faptul ca tu il rogi pe Domnul, ii spui pasurile, grijile, dorintele, visele, sperantele tale si faptul ca esti intr-o continua legatura cu El, asta poate fi "rugati-va neincetat". Deci trebuie sa il ai in mintea si inima ta pe Dumnezeu, neincetat.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 22:59:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MirelaL Vezi mesajul
Rugaciunea neincetata, am inteles ca nu e obligatoriu Rugaciunea Lui Iisus, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueste-ma pe mine pacatosul, ci poate sa fie orice rugaciune, orice gand si orice vorbesti cu Dumnezeu. Faptul ca tu il rogi pe Domnul, ii spui pasurile, grijile, dorintele, visele, sperantele tale si faptul ca esti intr-o continua legatura cu El, asta poate fi "rugati-va neincetat". Deci trebuie sa il ai in mintea si inima ta pe Dumnezeu, neincetat.
Nu există obligativitate in credință , ci trăire din convingere in și prin adevărata credință Ortodoxă. Dragoste, iubire cu forța nu există ! Rugăciunea are și ea orânduiala ei , iar ce trebui respectat, nu-i cuvântul meu, al fratelui meu , ci al Duhovnicului , singurul indreptățit in a ne indruma in cele duhovnicești, deci și in rugăciune.
Răspunde