![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate asa sint cum spui, ma mai rabzi o zi si pe urma ai liniste o vreme. Am inca un pacat: nu incerc sa ma fac nimanui placut nici macar la cei "de bine de pe aici"! Fiind diabetic nu-mi place sa ling nici miere , nici inghetata nici altceva.......
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In caz ca nu mai intri pe forum, asa cum precizai, iti doresc sa treci postul cu bine, din toate punctele de vedere.. si sa ne reintalnim sanatosi in saptamana Invierii! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
N-are de ce sa-ti para rau! Eu ma bucur de fiecare boala, chiar daca sint greu de dus....dar nu-mi place sa fiu compatimit, mai bine injura-ma!
![]() Am amintit de diabet pentru ca mierea in mintea multora este un medicament. Ori nu-i chiar asa. Cunosc cazuri cind s-a ajuns la o alergie f. grava la miere. Polenul/nectarul cules nu-i totdeauna f. curat, omul otraveste natura in goana dupa cistig asa ca au cam trecut vremurile in care pestele, mierea erau "curate"...dar ca chimist cred ca sti mai bine de ce vorbesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Nici eu nu o consider medicament, avand in vedere ca nici eu nu o tolerez... ptr mine cred ca e acelasi lucru daca iau o lingurita cu miere sau un "schnapps" de acid sulfuric ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Deci.... E mierea de post sau nu? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca faci abuz, devine de dulce :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai dulce ca mierea: Doctrina Sf.Parinti | geo.nektarios | Despre Biserica Ortodoxa in general | 53 | 08.07.2010 18:20:06 |
|