Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2009, 10:59:03
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

personal,cred ca atata vreme cat il descoperim pe Dumnezeu in sufletul nostru si il pastram acolo,nimic nu ne poate face nici un rau.

si cred asta pt.ca Domnul Insusi ne respecta libertatea alegerii.
"De te vei amărî după ce ai căzut în ispită, și-ți mai faci și făgăduințe hotărând că ,,de-acum înainte n-o să se mai întâmple niciodată”, este semn limpede că te afli pe un drum greșit: ți s-a rănit încrederea în tine.

Acela ce nu se bizuie pe sine însuși e uimit cum de n-a căzut mai rău și dă slavă lui Dumnezeu că i-a trimis ajutorul la vreme, fără de care ar fi zăcut mai departe acolo în adânc."

Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 13:04:02
antoniap
Guest

Implicit

Sa citim cu atentie capitolele XIII, XIV si XV din Apocalipsa. Sa urmarim interpretarile date de Sfintii Parinti. Caci cu mintea noastra omeneasca s-ar putea sa dam interpretari lumesti unor aspecte despre care am fost avertizati de textul biblic. Sa ne rugam sa putem intelege corect mesajul Apocalipsei din capitolele de mai sus. Au mai existat perioade in istoria crestinismului cand adevarul lui Dumnezeu il rosteau oamenii simpli si nu patriarhii.

Nu-i judec pe sinodali, caci nu asta e treaba mea. Dimpotriva, sa ne fereasca Dumnezeu de caderea lor caci este dureroasa, iar cei ce li se supun orbeste unor ierarhi care se abat de la adevar se pot trezi in iad, chiar daca au facut ASCULTARE.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2009, 17:23:09
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

E dureros si trist ceea ce se intampla acum,dar nimic nu este intamplator la Dumnezeu.
Nici necazurile care au venit asupra noastra in ultimii ani,nici actuala criza economica,nici hotararea mult-controversata a Sinodului.
Poate ca trebuie sa ne asemanam macar 1% ninivitenilor.
Si atunci nu ne-ar mai ramane decat rugaciunea.....
"De te vei amărî după ce ai căzut în ispită, și-ți mai faci și făgăduințe hotărând că ,,de-acum înainte n-o să se mai întâmple niciodată”, este semn limpede că te afli pe un drum greșit: ți s-a rănit încrederea în tine.

Acela ce nu se bizuie pe sine însuși e uimit cum de n-a căzut mai rău și dă slavă lui Dumnezeu că i-a trimis ajutorul la vreme, fără de care ar fi zăcut mai departe acolo în adânc."

Reply With Quote
Vechi 01.03.2009, 17:58:10
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Hotărârea Sfântului Sinod, denotă echilibru, realism și mult bun simț. Să avem multă nădejde , incredere și dragoste in Dumnezeu , in Biserica noastră Ortodoxă . De fiecare din noi depinde ca această Biserică să rămână unită, verticală și neschimbată . Doamne ajută -ne și luminează-ne !
Vechi 01.03.2009, 18:01:27
liviu-sergiu liviu-sergiu is offline
Member

Data înregistrării: 27.02.2009
Implicit

Daca la nivel de sinod s-ar fi luat decizia - nu vrem cipuri in acte fiind doar o masura preventiva pt ca sa nu cadem inaintea Lui Dumnezeu, daca asta e inceputul pt introducerea semnului fiarei, eu as fi spus ca au luat o decizie inteleapta, astfel nu creea nici dezbinare in biserica si intre credinciosi, si am fi avut si siguranta ca biserica e pe drumul cel bun.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2009, 18:27:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de liviu-sergiu Vezi mesajul
Daca la nivel de sinod s-ar fi luat decizia - nu vrem cipuri in acte fiind doar o masura preventiva pt ca sa nu cadem inaintea Lui Dumnezeu, daca asta e inceputul pt introducerea semnului fiarei, eu as fi spus ca au luat o decizie inteleapta, astfel nu creea nici dezbinare in biserica si intre credinciosi, si am fi avut si siguranta ca biserica e pe drumul cel bun.
Ori și cât te-ai opune dumneata, eu și 80% din Planetă, impotriva celor proorocite, sau mai pe lumește spus, impotriva istoriei si a tuturor ce vor mai fi, nimeni cu nimic din astă lume nu le va putea schimba sau opri. Ce intradevăr putem , sau mai putem face noi, e să rămânem strâns uniți in jurul bisericii noastre Ortodoxe, respectând tradiția și orânduiala, având fiecare grijă de pocăința lui, pentru că riscăm noi inșine să ne pierdem , de ne risipim talanții fără rost . Ințelepciune , echilibru și unitate !
Vechi 01.03.2009, 21:19:46
dulgherul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Ori și cât te-ai opune dumneata, eu și 80% din Planetă, impotriva celor proorocite, sau mai pe lumește spus, impotriva istoriei si a tuturor ce vor mai fi, nimeni cu nimic din astă lume nu le va putea schimba sau opri. Ce intradevăr putem , sau mai putem face noi, e să rămânem strâns uniți in jurul bisericii noastre Ortodoxe, respectând tradiția și orânduiala, având fiecare grijă de pocăința lui, pentru că riscăm noi inșine să ne pierdem , de ne risipim talanții fără rost . Ințelepciune , echilibru și unitate !
Cum am mai punctat. Exact părerea...borului. Chiar toți dorm? Sau este numai o ...impresie?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 19:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 03:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 12:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 06.02.2009 00:45:44