![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Mierea de albine nu face rau decat consumata in exces, nu provoaca nici o stare... Doar starea de bine.[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Eu ma bucur cand primesc o sticla de 2 litri si am miere toata iarna, primavara si vara. Spre toamna nu mai am. Dar un consum de 15 litri pe an mi se pare totusi foarte mult. Ar trebuie sa consum nu 2-3 linguri, ci 2-3 polonice, ca sa dovedesc asa o cantitate. Oare nu ai dat dovada de exces de zel cand ne-ai spus cantitatea pe care o manaci intr-un an, Silvia?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Mierea de albine se cantareste la kg și nu la litru. Intr-un bidon de 2 litri intra trei kg de miere. Asta ti-o poate spune orice apicultor. [/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Bine, Silvia. Acum stiu si eu ca sunt 3 kg de miere intr-o sticla de 2 l.
Daca iti face bine mierea, foarte bine. Oricum mai bine miere, decat sa consumi zahar, care e nociv. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Prefer miere decat medicamente.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar cred ca ai dreptate,Silvia, in privinta mierii de fan. Data viitoare ma voi orienta catre aceasta. De fapt voi punemai multe intrebari apicultorului de la care voi cumpara mierea. Am citit cartea lui Jarvis si am fost incantata de ce scrie el despre miere. Multumesc inca odata. |
|
|
||||
|
||||
|
Multam, Dorina pt explicatii , stiiam ca laptele -i de dulce dar nu si motivul ..Binevenite si la obiect interventiile tale -multumesc
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Am citit si eu ce a scris Jarvis despre miere - are doua volume. E foarte bine sa legi discutii cu apicultorii. Stiu multe lucruri interesante. In mai, iunie cand imi propun sa merg dupa miere, imi rezerv o zi de taclale... E educatiiv, instructiv si informal... [/COLOR]
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mai dulce ca mierea: Doctrina Sf.Parinti | geo.nektarios | Despre Biserica Ortodoxa in general | 53 | 08.07.2010 19:20:06 |
|
|