![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Marina draga , bunul Dumnezeu sa te intareasca in aceste clipe grele. Avem in fata in fiecare sambata, slujbe de pomenire a celor adormiti, nu stiu daca acolo unde tu locuiesti ai posibilitate sa implineste aceste rugaciuni de pomenire dar eu il voi pune pe tatal tau la parastasele pe care le voi face in aceste zile. Dumnezeu sa-l ierte!
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu sa-L ierte si sa-l odihneasca, pe cel care a fost robul lui Dumnezeu Vasile.
"Odihneste, Dumnezeule, pe robii Tai, si-i aseaza in rai, unde cetele sfintilor, Doamne, si dreptii ca luminatorii stralucesc; pe adormitii robii Tai odihneste-i, trecandu-le lor toate greselile." Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Condoleante, Marina; Il rog pe Dumnezeu sa te intareasca in suferinta pierderii tatalui tau.
|
|
|
||||
|
||||
|
Va multumesc dragii mei ptr tot!... si cer iertare chiar daca ideile noastre nu au fost mereu la unison...
|
|
|
|||
|
|||
|
Condoleante, Marina.....ma rog la Maica Domnului sa-ti dea multa putere acum in aceste momente....Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau.......
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți". |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marturii ale forumistilor despre duhovnici / parinti indragiti | glykys | Despre Biserica Ortodoxa in general | 21 | 23.02.2013 15:49:34 |
| Cuvinte din omiliile Sfintilor Parinti despre Nasterea Domnului | cristiboss56 | Craciunul - Nasterea Domnului | 6 | 30.12.2012 08:26:38 |
| Despre Ac. Sfiintilor Parinti Ioachim si Ana | DavidM | Rugaciuni | 0 | 24.02.2010 14:01:23 |
| despre 'parinti clarvazatori' si ghicitori | boby1976 | Generalitati | 3 | 17.12.2009 16:40:48 |
| Din invataturile Sfintilor Parinti despre cum se deosebim vedeniile. | camiann | Generalitati | 2 | 03.02.2009 16:17:44 |
|
|