![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
eheee ... normalitatea noastra va fi numai in varfu muntilor ... ar fi bine daca am fi mai multe persoane sa mergem toti pe un munte si sa ne facem chilii acolo ; chilii la mare distanta unele de altele , incat sa nu ne vedem unii pe altii ... desigur , fiecare cu viata lui personala , si sa traim complet separati unii de altii , dar e mai bine sa fie mai multi la un loc , la vremurile alea de anarhism ... o sa fie foarte important atunci sa fie cat mai multi grupati ... insa o conditie de baza va fi sa nu avem de a face unii cu altii absolut deloc ...
ar fi bine daca s-ar gasi mai multi astfel de oameni ... insa la vremurile astea , cei mai multi se gandesc la familie si la bani ... |
|
|||
|
|||
![]()
eu deja am facut niste poze cu locurile unde se va putea pustnici pe muntii din moldova ; daca are cineva nevoie de ele sa spuna sa i le dau ...
|
|
||||
|
||||
![]()
ce o sa pui in chilie?
|
|||
|
|||
![]()
IN chilie ?
pai ce sa pun ? in afara chiliei o sa fie o capra si iarba + magazia de lemne ( magazia va fi inchisa complet sa nu poata intra fiarele salbatice , si am sa bag si capra acolo noaptea ) , iar in chilie o sa fie un pat de somn si cel mult o lada in care sa bag sacu cu cartofi la pastrare ( sau un sac cu orez , depinde ) ... eventual lada respectiva o sa o fac lunga ca un pat si o sa aiba rol si de pat , ca fac economie de spatiu ... o sa mai am un lighean pentru spalare + vas de facut mancare pe soba ... atata ... |
|
|||
|
|||
![]()
Tipice pentru vremurile noastre sunt taxele. Daca platesti taxe, primesti scrisori, facturi de plata. Nu poti sta linistit in varf de munte, crezand ca ai fost uitat de lume. Lumea nu te poate uita, caci figurezi in computer, cu nume, cu CNP si adresa.
|
|
|||
|
|||
![]()
ce taxe ?
n-am sa am curent , apa , caldura de calorifer , internet , masina , asigurare etc etc ... ce taxe sa platesc , fiind rupt de lume ? poate taxa pe capra , singura mea avere ? pai daca exista taxa pe capra , apoi ma duc odata pe luna cau cand trebuie platita taxa pana in sat si o platesc fara sa stau deloc acolo ... e greu ? lemne de foc nu am sa cumpar ca am sa adun vreascuri de pe jos din padure si alea o sa imi ajunga toata iarna ; ca daca ai soba de teracota si chilia mica , atunci cu 6-7 lemne pe zi faci suficienta caldura ( cu trei lemne se infierbanta soba si tine caldura reo 12 ore ) ; zic din experienta ... si daca dun cateva luni vara cate oleaca de vreascuri in fiecare zi imi va ajunge pe iarna ; se consuma pe iarna cam doua trei roabe de lemne ... daca vrei poti aduna astea si intr-o singura zi cu roaba ... da n-am sa am roaba ... o sa le adun si am sa le leg cu franghia si am sa le trag din padure ... deci in cateva zile le adun ... |
|
||||
|
||||
![]()
nush iarna ce as face, nu prea rezist la frig
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Celor care nu cred pana nu vad | flying | Biserica Ortodoxa Romana | 297 | 01.05.2010 07:46:45 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 74 | 09.06.2009 12:17:58 |
|