![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
am sa va povestesc o intamplare adevarata,un vecin al parintilor mei nu a lucrat toata viata angajat,a furat animale de la oameni necajiti pe care le taia si le vindea,a batut un padurar fiindca nu l-a lasat sa fure lemne,i-a dat in cap,l-a lasat acolo si a fugit,acel om are o placuta de argint in craniu,cand era vorba sa plateasca la pensie urla cat il tinea gura:"eu nu dau bani la hotii de la stat da-ti voi ca sunteti niste prosti".Acum are ajutor social de la primarie dar nu face ore fiindca a implinit varsta pensionarii,are un cal cu care merge zilnic in padure si taie lemneiar cand s-a intalnit cu tata i-a ras in nas ca pensie el tot o sa i-a iar lui nu i-a mai marit de mult.L-am gasit pe tata trist si mi-a povestit ca asa se incurajeaja hotii si se descurajeaja cei cinstiti,deci aici e drept?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Viata religioasa si cea sociala! | iRoDiOn | Generalitati | 8 | 23.09.2012 19:30:06 |
| asistenta sociala | fallen | Intrebari utilizatori | 1 | 22.06.2011 19:35:40 |
| Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 01.02.2011 10:27:11 |
| biserica ortodoxa si asistenta sociala | v.LIVIU.v | Biserica Ortodoxa Romana | 38 | 02.04.2008 06:19:01 |
| Implicarea sociala a Bisericii | iosif | Despre Biserica Ortodoxa in general | 52 | 05.03.2008 19:10:19 |
|
|