![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
La asa catzel, risti sa te stergi cu el nu cu prosopul
|
|
|
|||
|
|||
|
In fond, atitudinea conteaza, nu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Acum pe mine nu ma cunosti nu stii cit stiu eu sau nu despre animale, dar intreaba un medic veterinar real
"Iubirea" omului pentru animale este f. adesea reflectata in stratul de grasime la acestora. Un ciine de marimea celui din fotografie este capabil sa alerge ore in sir intr-o zi lucru care probabil nu se intimpla nici cu ciinele tau nici cu majoritatea ciinilor de apartament. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu ii dau doar o data pe zi sa manance si nici atunci excesiv de mult.Mai putin de atat se poate??? Sa o dezvat sa mai manance? |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Marina, cainele meu, desi are o gradina imensa la dispozitie si 8 ani, este intr-o forma fizica nemaipomenita. Este un loc, la 15 min de casa, unde o duc tot a doua zi la fuga, inot(trece raul pe acolo) si ii arunc mingea in apa, ea sare o aduce inapoi. Are si ea probleme de artita, varsta nu cruta pe nimeni se pare, insa ii dau zilnic o tableta de glucosamina, pentru incheieturi si oase. Acasa schiopateaza, insa acolo, in parc, fuge ca nebuna. Chiar daca Jasmine este mai batraior, trebuie mers zilnic la plimbarica... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[COLOR=green]Și eu am probleme cu șoldul...[/COLOR]
|
|||
|
|||
|
Asta-i un altfel de a spune ca ai citeva kg in plus?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Chiar acum am dus-o la operatie... are un nodul crescut la san.. atarna ca o "poseta" si matura asfaltul.. sunt f ingrijorata caci nu stiu cum va reactiona la anestezic.. Doamne ajuta sa fie bine!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O primavara minunata! | heaven | Generalitati | 21 | 08.03.2015 23:59:56 |
| De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 23:50:26 |
| O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 12:23:12 |
| Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 12:27:11 |
|
|