![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
La asa catzel, risti sa te stergi cu el nu cu prosopul
|
|
|||
|
|||
![]()
In fond, atitudinea conteaza, nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum pe mine nu ma cunosti nu stii cit stiu eu sau nu despre animale, dar intreaba un medic veterinar real
![]() "Iubirea" omului pentru animale este f. adesea reflectata in stratul de grasime la acestora. Un ciine de marimea celui din fotografie este capabil sa alerge ore in sir intr-o zi lucru care probabil nu se intimpla nici cu ciinele tau nici cu majoritatea ciinilor de apartament. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu ii dau doar o data pe zi sa manance si nici atunci excesiv de mult.Mai putin de atat se poate??? Sa o dezvat sa mai manance? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Marina, cainele meu, desi are o gradina imensa la dispozitie si 8 ani, este intr-o forma fizica nemaipomenita. Este un loc, la 15 min de casa, unde o duc tot a doua zi la fuga, inot(trece raul pe acolo) si ii arunc mingea in apa, ea sare o aduce inapoi. Are si ea probleme de artita, varsta nu cruta pe nimeni se pare, insa ii dau zilnic o tableta de glucosamina, pentru incheieturi si oase. Acasa schiopateaza, insa acolo, in parc, fuge ca nebuna. Chiar daca Jasmine este mai batraior, trebuie mers zilnic la plimbarica... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Și eu am probleme cu șoldul...[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Asta-i un altfel de a spune ca ai citeva kg in plus?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Chiar acum am dus-o la operatie... are un nodul crescut la san.. atarna ca o "poseta" si matura asfaltul.. sunt f ingrijorata caci nu stiu cum va reactiona la anestezic.. Doamne ajuta sa fie bine!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O primavara minunata! | heaven | Generalitati | 21 | 08.03.2015 22:59:56 |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
|