![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
shi sa mai dreg una, ca sa cant de unu singur ca prostu'n trag:
[COLOR=#ff0000]SARACA IrIMA ME'[/COLOR] Pai saraca irima me', Saraca irima me', Fost-am la doftor cu ie *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. La doftor si la potica, *2 Si mi-or zâs ca n-am nimica *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Poticarashu mi-o zâs *2 Leacuri la irima nu-s *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Pai la irima este-un leac, La irima este-un leac, Tzitera si omul drag, *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Pai la irima este-un tzifru, La irima este-un tzifru, Tzitera si omul hâtru, *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Da' mai "pretine" eu si tu, Mai "pretine" eu si tu, Sho-hoa n-om videa Raiu' *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Hi Raiule sanatos *2 Noi om mere pa din gios *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Hi Raiule cu placere, *2 Noi mai pe din gios om mere *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Hi Raiule multzumit, *2 Ca la tinie n-am venit *2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Ca daca vinieam la tine*2 Irima-mi canta de binie*2 Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. Asha c-am plecat sa cant Unde-i iadu' pa pamant Shi cu dor shi cu durere, Raiule pe-a ta placere. Ai, hai, irima, hai, La multe rele ma dai, Ai, hai, irima mea, Ce o hi om mai videa. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 15:54:36 |
| poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 19:15:49 |
| Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 16:59:15 |
| Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 12:46:00 |
| Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 15:31:41 |
|
|