Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2009, 11:25:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule, oriunde eshti shi unde te duci, manastireshte-tzi shi calugareshte-tzi viatza...

"fura" de la calugari, asha cum ucenicul "fura" de la maistru (nu maestru ci maistru) shi aplica la tine acasa, la tine in suflet, la tine insutzi... shi roaga-te sa nu intri in ispita, in mandrie, in trufie ca indoielile nu dorm shi abea ashteapta ca sa se manifeste cand vine incercarea... oferindu-tzi bineintzeles, scuza shi apoi rezolvarea... shi ai sa fii fericit ca ai fost shi dumneata Rezolvat... ca defapt doar asta vrOIai ca sa fi shi dumneata rezolvat shi nicidecum mantuit.
Reply With Quote
Vechi 16.02.2009, 11:29:03
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

CLD ne spune asha shi nu eu pacatosul shi sfatosul, asha par dar nu sunt, deci CLD zice ca oriunde eshti shi unde te duci, manastireshte-tzi shi calugareshte-tzi viatza... citez aproximativ shi sintetic pentruca nu am memorie prea clara, dar dupa moarte, cand trupul nu ne va mai obosi cu neputintzele sale , toate ni le-vom vedea shi aminti fara greshala, toate ne vor fi in fatza ochilor... asha parca am citit peundeva.

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Domnule, oriunde eshti shi unde te duci, manastireshte-tzi shi calugareshte-tzi viatza...

"fura" de la calugari, asha cum ucenicul "fura" de la maistru (nu maestru ci maistru) shi aplica la tine acasa, la tine in suflet, la tine insutzi... shi roaga-te sa nu intri in ispita, in mandrie, in trufie ca indoielile nu dorm shi abea ashteapta ca sa se manifeste cand vine incercarea... oferindu-tzi bineintzeles, scuza shi apoi rezolvarea... shi ai sa fii fericit ca ai fost shi dumneata Rezolvat... ca defapt doar asta vrOIai ca sa fi shi dumneata rezolvat shi nicidecum mantuit.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? lorena29 Generalitati 3 23.05.2012 14:43:09