![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
@Anca-Miha:
In loc sa va concentrati asupra unui atac direct catre persoana mea, care va consuma inutil resursele psihice, ati putea incerca sa reanalizati ce am scris. Daca ideile mele sunt contrare a ceea ce credeti, asta pur si simplu denoda o alta persoana, cu alta perceptie; daca o persoana ar fi afectata de faptul ca sunt oameni cu pareri contrare, atunci nu ar avea liniste deloc. Cum nimeni nu detine adevarul absolut, sa nu ne grabim sa aruncam cu pietre. A avea o vedere larga asupra fenomenelor din jur, a fi deschis, NU presupune acceptarea a multor lucruri care se ingramadesc intr-un sac; inseamna o triere dura a informatiilor. Argumentul varstei care ne separa, e "darul" timpului, nu o realizare proprie. |
|
|
|||
|
|||
|
Pe cale de disparitie este omul bun....omul care nu ezita sa spuna iarta-ma ptr jumatatea lui de vina....fara sa-i pese de ce vor spune ceilalti....fie ca traieste la sat sau la oras omul bun se vede , se simte.....are acel zambet linistit pe chip....zambet pe care-l daruieste tuturor....are intotdeauna o vorba buna la indemana ......are rugaciunea in minte si multa iubire in inima....
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți". |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 23:50:26 |
| cale de mijloc | Jamaica | Generalitati | 28 | 29.08.2010 01:47:51 |
| Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 12:27:11 |
| Dificultati pe cale | iosif | Generalitati | 39 | 01.04.2007 20:44:39 |
|
|