Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2009, 14:41:28
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

ok, multumesc, Mihai

Citat:
În prealabil postat de Z.Lidia Vezi mesajul
Totusi, betiile, certurile, barfele care apar mai mereu la nunti, ma indispun.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, impreuna cu parintii si prietenii, am reusit sa n-am asa ceva la propria nunta. Cei de care ma temeam oarecum ca or sa strice atmosfera s-au jenat de decenta generala a petrecerii si n-au facut nimic iesit din comun , asa ca a iesit o petrecere frumoasa. Deci...nadejde, ca se poate! :)
Reply With Quote
Vechi 12.02.2009, 14:56:40
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kosmy022 Vezi mesajul
ok, multumesc, Mihai

Cu ajutorul lui Dumnezeu, impreuna cu parintii si prietenii, am reusit sa n-am asa ceva la propria nunta. Cei de care ma temeam oarecum ca or sa strice atmosfera s-au jenat de decenta generala a petrecerii si n-au facut nimic iesit din comun , asa ca a iesit o petrecere frumoasa. Deci...nadejde, ca se poate! :)
pentru ce-i multzumeshti ca te-a mintzit?

da, asha se cuvine sa faca un bun creshtin, sa multzumeasca shi pentru cele bune shi pentru cele rele... caci de la Dumnezeu sunt lasate toate spre folosul nostru... daca ne shtim folosi, caci daca inghitzim minciuna shi o raspandim ca pe adevar atunci la nimic nu ne foloseshte... dar precis shi dumneata ai crezut ca-s eretic fiindca Fenomenul Noului Ierusalim era pus de cineva la topicl secte

"Doamne, Doamne al meu, ce cautzi Tu printre talhari?"
Reply With Quote
Vechi 12.02.2009, 21:11:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
pentru ce-i multzumeshti ca te-a mintzit?

da, asha se cuvine sa faca un bun creshtin, sa multzumeasca shi pentru cele bune shi pentru cele rele... caci de la Dumnezeu sunt lasate toate spre folosul nostru... daca ne shtim folosi, caci daca inghitzim minciuna shi o raspandim ca pe adevar atunci la nimic nu ne foloseshte... dar precis shi dumneata ai crezut ca-s eretic fiindca Fenomenul Noului Ierusalim era pus de cineva la topicl secte

"Doamne, Doamne al meu, ce cautzi Tu printre talhari?"
Pentru cei păcătosi si tâlhari a venit ! ! ! Pentru cei mandri si judecatori ca noi !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ruprea tainei casatoriei lungu9 Nunta 15 27.12.2012 06:15:00
Sfanta Taina a Cununiei anagnoste Intrebari utilizatori 15 14.04.2012 16:05:20
Petrecerea Sfintelor Pasti caliyo Sfintele Pasti - Invierea Domnului 8 10.04.2011 16:51:27
Taina Cununiei - Casatoria multiscan Intrebari utilizatori 0 18.08.2010 22:08:06
Dupa cat timp se poate face nunta? AlainaRai Nunta 2 23.01.2010 19:06:00