![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ok, multumesc, Mihai
Cu ajutorul lui Dumnezeu, impreuna cu parintii si prietenii, am reusit sa n-am asa ceva la propria nunta. Cei de care ma temeam oarecum ca or sa strice atmosfera s-au jenat de decenta generala a petrecerii si n-au facut nimic iesit din comun , asa ca a iesit o petrecere frumoasa. Deci...nadejde, ca se poate! :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da, asha se cuvine sa faca un bun creshtin, sa multzumeasca shi pentru cele bune shi pentru cele rele... caci de la Dumnezeu sunt lasate toate spre folosul nostru... daca ne shtim folosi, caci daca inghitzim minciuna shi o raspandim ca pe adevar atunci la nimic nu ne foloseshte... dar precis shi dumneata ai crezut ca-s eretic fiindca Fenomenul Noului Ierusalim era pus de cineva la topicl secte "Doamne, Doamne al meu, ce cautzi Tu printre talhari?" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ruprea tainei casatoriei | lungu9 | Nunta | 15 | 27.12.2012 06:15:00 |
Sfanta Taina a Cununiei | anagnoste | Intrebari utilizatori | 15 | 14.04.2012 16:05:20 |
Petrecerea Sfintelor Pasti | caliyo | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 8 | 10.04.2011 16:51:27 |
Taina Cununiei - Casatoria | multiscan | Intrebari utilizatori | 0 | 18.08.2010 22:08:06 |
Dupa cat timp se poate face nunta? | AlainaRai | Nunta | 2 | 23.01.2010 19:06:00 |
|