![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule Geony..acuma sa nu raspundem cu aceeasi moneda celor ce ne disconsidera k nu-i crestineste apoi acuma ca sa fie dreptatea dreptate in clipurile alea de pe youtube , este o secta "harismatici" sau "charismatici" care urmaresc doar senzationalul, spectaculosul, nu plangerea pacatelor si pocainta In adunarile penticostalilor cel putin din Romania nu se intampla asa ceva, eu am fost de multe ori la ei..atata ca fac si ei putina galagie si un pic de neoranduire, dar nu sar si nu se zvarcolesc Am zis asta k sa intelegi si sa nu mai am surprize sa-mi zica penticostalii ca noi suntem atat de ignoranti incat ii bagam in aceeasi oala cu charismaticii
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhul Sfant este irezistibil ? | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 28 | 14.04.2024 23:10:09 |
Rugaciunea catre Duhul Sfant | Profetul de carton | Dogmatica | 16 | 11.06.2012 14:02:47 |
Te incalzeste Duhul Sfant? | mihaiB | Generalitati | 1 | 20.02.2012 07:03:29 |
Lumina necreată: Duhul Sfânt și eternitatea | Traditie1 | Pocainta | 1 | 04.03.2011 22:13:44 |
|