Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Cum vi se pare acest topic?
BUN 16 72,73%
ASA SI ASA 6 27,27%
Sondaj cu opţiuni multiple. Votători: 22. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2009, 23:59:16
14carol06's Avatar
14carol06 14carol06 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Locație: galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru 14carol06
Smile Ganduri...

Citat:
În prealabil postat de Thheo Vezi mesajul
Copiii sunt suflete care imita, sunt usor de influentat, cauta sa arate cit de multe stiu ei.....cateodata ori cit de bine reusesti sa le dai educatie ....tot va fi ceva sau cineva care sa le semene in suflet nesiguranta, indoiala sau mai stiu eu ce.....e greu in ziua de azi sa dai o buna educatie unui copil ....mai ales la cite rautati se intampla in jurul lui.....iar rezultatele se vad mai tarziu....in adultul de maine...sunt si parinti care lupta si au grija de sufletele celor mici....dar pacat ca acestia sunt atat de putini....
Ai dreptate!Spuneam mai devreme ca cei mici sunt ca un aluat.Daca-i bine crescut iese painea foarte buna,dar daca nu-i crescut cum trebuie iese painea pitroi.
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini!Vizitati http://www.youtube.com/user/carolzaharia
http://www.trilulilu.ro/14carol06
http://14carol06.blogspot.com/

[COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata![/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 00:30:19
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 14carol06 Vezi mesajul
Ai dreptate!Spuneam mai devreme ca cei mici sunt ca un aluat.Daca-i bine crescut iese painea foarte buna,dar daca nu-i crescut cum trebuie iese painea pitroi.
[COLOR=green]Nemotivați, din punct de vedere material, profesorii nu se mai implică în procesul educațional și învățământ. Și, dacă la noi în țară, se întâmplă atâtea nenorociri, priviți cu atenție la figurile vinovaților. De regulă, sunt analfabeți ori semianalfabeți, brute, primitivi, ființe mai aproape de fiare decât de oameni... Aceștia acționează instinctiv. Pentru ei nu există logică, rațiune... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Îi atenționez pe părinții care au copii de școală că niciodată în România nu se va mai face învățământ de calitate la școala de stat, obligatorie și gratuită. Cine vrea copii pregătiți, educați va trebui să opteze pentru o școală particulară... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Asta e societatea în care trăim și statul îi vrea proști pe români, proști pentru că așa lumea e ușor de mințit, de manipulat, de exploatat. Sigur că trebuie schimbare numai că autoritățile nu vor schimbare. [/COLOR]
[COLOR=green]Și noi, progresiștii ori Dvs, părinții, nu-i puteți pretinde statului învățământ GRATUIT și de bună calitate... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De 20 de ani, statul se preface că e interesat de școala românească și profesorii se prefac că muncesc... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu uitați: Copii șefilor voștri vor fi șefii copiilor voștri. [/COLOR]
[COLOR=green]Se schimbă generațiile, obiceiurile vor rămâne...[/COLOR]
Vechi 11.02.2009, 00:44:39
14carol06's Avatar
Senior Member

Smile Ganduri...

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Nemotivați, din punct de vedere material, profesorii nu se mai implică în procesul educațional și învățământ. Și, dacă la noi în țară, se întâmplă atâtea nenorociri, priviți cu atenție la figurile vinovaților. De regulă, sunt analfabeți ori semianalfabeți, brute, primitivi, ființe mai aproape de fiare decât de oameni... Aceștia acționează instinctiv. Pentru ei nu există logică, rațiune... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Îi atenționez pe părinții care au copii de școală că niciodată în România nu se va mai face învățământ de calitate la școala de stat, obligatorie și gratuită. Cine vrea copii pregătiți, educați va trebui să opteze pentru o școală particulară... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Asta e societatea în care trăim și statul îi vrea proști pe români, proști pentru că așa lumea e ușor de mințit, de manipulat, de exploatat. Sigur că trebuie schimbare numai că autoritățile nu vor schimbare. [/COLOR]
[COLOR=green]Și noi, progresiștii ori Dvs, părinții, nu-i puteți pretinde statului învățământ GRATUIT și de bună calitate... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De 20 de ani, statul se preface că e interesat de școala românească și profesorii se prefac că muncesc... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu uitați: Copii șefilor voștri vor fi șefii copiilor voștri. [/COLOR]
[COLOR=green]Se schimbă generațiile, obiceiurile vor rămâne...[/COLOR]
Atunci,de ce nu iesiti in strada?De asta au murit unii dintre noi in `89,ca acum sa aveti posibilitatea sa va exprimati,chiar si in felul acesta!
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini!Vizitati http://www.youtube.com/user/carolzaharia

[COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 00:57:36
alx alx is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Implicit

In '89 s-a dorit impartirea Romaniei, lucru stabilit la Malta, cu ajutorul "revolutiei", care a creat panica in masa, pe baza de zvonuri irationale, securisti-teroristi, metode psihotronice, etc. Colaborarea dintre armata si securitate, adica, in final, o mana de oameni, a oprit stergerea de pe harta a Romaniei. Foarte putini stiu cine sunt cei care ne-au salvat, sunt nume de spioni care stau in umbra, sunt veghetori nestiuti, care au doar "creier" si prea putine sentimente, in slujba poporului; da, au exista asemenea persoane, si mai exista; ei pur si simplu ISI FAC DATORIA, fara laude, fara nevoie de recunostinta, fara slava.
Iar noi, stam si ne injuram pe forum, ne omoram, aruncam in noroi unul in altul, ne bucuram de telefon, televizor, etc, toate, pentru ca sunt, printre altele, si veghetori din umbra, veghetori umani; stam si discutam despre toate prostiile posibile, de rele, punem bariere artificiale intre noi, de ce face nu stiu cine la TV, in loc sa fim PRAGMATICI, REALISTI, CREATORI de bunuri materiale si morale.
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 01:05:30
14carol06's Avatar
Senior Member

Smile Ganduri...

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
In '89 s-a dorit impartirea Romaniei, lucru stabilit la Malta, cu ajutorul "revolutiei", care a creat panica in masa, pe baza de zvonuri irationale, securisti-teroristi, metode psihotronice, etc. Colaborarea dintre armata si securitate, adica, in final, o mana de oameni, a oprit stergerea de pe harta a Romaniei. Foarte putini stiu cine sunt cei care ne-au salvat, sunt nume de spioni care stau in umbra, sunt veghetori nestiuti, care au doar "creier" si prea putine sentimente, in slujba poporului; da, au exista asemenea persoane, si mai exista; ei pur si simplu ISI FAC DATORIA, fara laude, fara nevoie de recunostinta, fara slava.
Iar noi, stam si ne injuram pe forum, ne omoram, aruncam in noroi unul in altul, ne bucuram de telefon, televizor, etc, toate, pentru ca sunt, printre altele, si veghetori din umbra, veghetori umani; stam si discutam despre toate prostiile posibile, de rele, punem bariere artificiale intre noi, de ce face nu stiu cine la TV, in loc sa fim PRAGMATICI, REALISTI, CREATORI de bunuri materiale si morale.
Exceptional!Asa este!Pur si simplu nu mai poti spune nimic,atunci cand cineva are atata dreptate si cand spune niste adevaruri.Felicitari!De mult n-am mai vazut sau auzit pe cineva care sa spuna lucrurilor pe nume!

Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 01:33:06
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Despre copii

Doamne-ajuta!

Vorbirea despre copii ar trebui sa o facem ca pe o spovedanie. Cu capul plecat, cu sufletul frant, dupa ce postim.

Copiii vin curati. Mici stele ce radiaza dragoste senina. Dar divin pe care am uitat cum sa-l dorim, pe care nu stim sa-l primim si sa-l pretuim.

Mi-aduc aminte ca stateam toti trei la masa din sufragerie. Sotia, baietelul si eu. Fiecare pe cate o latura a mesei. Ne uitam la el cum manca. Avea cam 3 ani. Era usor suparat ca il certasem pentru nu stiu ce trasnaie. Nu prea avea chef de mancare si, oftand plimba mancarea prin farfurie. Asa, cu privirea urmarind cercurile linguritei prin farfurie il aud spunand jumatate ca pentru sine, jumatate pentru noi: "Nu trebuia sa ma certati" "De ce, intreaba sotia" "Asa, ca nu trebuia. Eu v-am ales" I-am facut semn sotiei sa taca. "Eu am vrut sa vin la voi" "De unde, apuc eu sa ingaim" "De acolo. De sus" "Cum?" "V-am vazut" Si atunci si-a ridicat privirea catre mine. Avea pe atunci niste ochi verzi-albastri cum n-am mai vazut.

Omul frumos de ieri il strica pe omul frumos de azi intr-o spirala infernala care si-a ratacit adevarul in propria-i agitatie inutila.

E, ganduri... Aviz, celor tineri.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 01:38:55
14carol06's Avatar
Senior Member

Smile Ganduri...

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Vorbirea despre copii ar trebui sa o facem ca pe o spovedanie. Cu capul plecat, cu sufletul frant, dupa ce postim.

Copiii vin curati. Mici stele ce radiaza dragoste senina. Dar divin pe care am uitat cum sa-l dorim, pe care nu stim sa-l primim si sa-l pretuim.

Mi-aduc aminte ca stateam toti trei la masa din sufragerie. Sotia, baietelul si eu. Fiecare pe cate o latura a mesei. Ne uitam la el cum manca. Avea cam 3 ani. Era usor suparat ca il certasem pentru nu stiu ce trasnaie. Nu prea avea chef de mancare si, oftand plimba mancarea prin farfurie. Asa, cu privirea urmarind cercurile linguritei prin farfurie il aud spunand jumatate ca pentru sine, jumatate pentru noi: "Nu trebuia sa ma certati" "De ce, intreaba sotia" "Asa, ca nu trebuia. Eu v-am ales" I-am facut semn sotiei sa taca. "Eu am vrut sa vin la voi" "De unde, apuc eu sa ingaim" "De acolo. De sus" "Cum?" "V-am vazut" Si atunci si-a ridicat privirea catre mine. Avea pe atunci niste ochi verzi-albastri cum n-am mai vazut.

Omul frumos de ieri il strica pe omul frumos de azi intr-o spirala infernala care si-a ratacit adevarul in propria-i agitatie inutila.

E, ganduri... Aviz, celor tineri.

Doamne-ajuta!
Foarte frumos!Ce ar mai pute cineva adauga?

Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 03:33:08
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[SIZE=4]Intai de toate UITAM ce SUNTEM: CHIPUL lui Dumnezeu! Iar la "asemanarea" cu Dumnezeu trebuie sa lucram sa ajungem! Nu mai avem mintea atintita la El... nu ne mai raportam la Dumnezeu asa cum patriarhii Vechiului Testament o faceau si aveau toata binecuvantarea Lui... Caderea omului de azi de aici vine... din inlocuirea lui Dumnezeu cu PUTEREA proprie... Increderea in sine ne duce la indepartarea de Dumnezeu... si de aici toate lipsurile... Il percepem pe Dumnezeu azi ca pe un lucru inutil in viata noastra sau ca pe o piedica... nu mai cerem cu credinta "inima curata zideste intru mine Dumnezeule si duh drept innoieste intru cele dinlauntru ale mele"! Daca am avea inima curata am fi plini de IUBIREA lui Dumnezeu! Si am fi in perfecta armonie... dar noi ne privim pe noi in raport cu cei de langa noi... facem diferente si ne aratam "puterea"... aceasta intrecere ne scade si ne duce in haos... nu mai avem nici pace sufleteasca nici liniste cu cei din jur... Oare Tu Dooamne pt ce Te-ai rastignit pt noi daca nu ca sa ne faci ca Tine? De ce ti-ai dat viata pt noi daca nu ca noi sa ti-o dam Tie? De ce ai ne-ai iertat pacatele prin sangele Tau nu pt.ca noi sa ne jertfim si sa facem cu aproepele cum ai facut Tu??? De ce mori o, Iisuse, de fiecare data cand pacatuim? de ce plangi pt noi? CAnd ai sa zambesti de bucurie ca suntem pe drumul bun? CAnd iti vei sterge lacrima ca noi ne intoarcem si Te cautam??? De ce atata mila pt noi cei care Ti-am intors spatele??? de ce ne iubesti pe noi cei ce nu Te ascultam nicio secunda??? Cat e de mare mila Ta??? Cat ne mai poti rabda??? [/SIZE]
[SIZE=4]Si totusi omul ramane indiferent fata de orice suspin de durere al Domnului pt el la orice greseala.... desi aude suspinele Lui, trece nepasator... Cand Il vom IUBI din TOATA fiinta, toata puterea, din tot cugetul...???? intr-atat am ajuns sa ne ridicam impotriva Lui si sa Ii reprosam ce nu ne convine... ne aratam mai destepti decat El... Cel Ce a facut TOATA lumea... [/SIZE]
[SIZE=4]Doamne trimite MILA Ta peste noi![/SIZE]
Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 05:04:16
14carol06's Avatar
Senior Member

Post Ganduri...

Cand viata ti se pare grea,iar tu vrei sa izbutesti,trei arme trebuie sa ai:sa ierti,sa speri si sa iubesti.Ma doare si gandul ca poate, candva,vei uita de noi Doamne.As incerca sa-Ti redau zilele petrecute si noptile uitarii de Tine.Ma doare si gandul ca poate,candva,zambetul Tau cald va deveni zid.L-as zgaria pana la sange, cu unghiile mele crescute de dor.Ma doare si gandul ca poate,candva,lumea Ta se va inchide pentru mine.Ma doare, pana la moarte, gandul ca acest candva poate sa fie azi!

Reply With Quote
Vechi 11.02.2009, 10:44:43
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 14carol06 Vezi mesajul
Atunci,de ce nu iesiti in strada?De asta au murit unii dintre noi in `89,ca acum sa aveti posibilitatea sa va exprimati,chiar si in felul acesta!
[COLOR=green]S-a ieșit în stradă, s-au făcut greve și nu s-a rezolvat nimic după cum se știe. Am fost și suntem mințiți, manipulați. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Șefii noștri de sindicat sunt niște vânzători, oportuniști, lași... Nici lor nu le pasă de învățământ. Tot ce fac pe la TV-uri e doar să arate că le pasă. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De 20 de ani, aceiași șefi care trăiesc bine pe banii noștri, a cotizanților. Cine ni-i alege? Nu știu. Ei între ei. Pe noi, nimeni nu ne întreabă nimic. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cu o nesimțire fără margini, Tăriceanu a spus pe TV-uri că avem 12 sporuri. Care? Probabil în capul lui de grecotei cu nas subțire și ceafă groasă...[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Și anul acesta și-n anii care vor veni, multe catedre, la nivel de țară, vor fi ocupate de necalificați și pensionari, în timp ce tinerii noștri, special pregătiți în universități pentru învățământ, vor face muncă necalificată în străinătate pe un salariu de câteva ori mai mare decât cel oferit de guvern...[/COLOR]
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ganduri de Sf.Pasti maria55 Generalitati 6 18.04.2012 01:51:03
ganduri cred_cu_adevarat Generalitati 2 29.03.2012 20:04:41
Ganduri ...iarasi 14carol06 Generalitati 1 06.02.2009 18:14:58
ganduri enkidu Generalitati 9 29.02.2008 10:19:00
ganduri sik Generalitati 11 31.10.2007 18:05:09