![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
MArina, las-o pe Mirela sa raspunda la intrebarea pe care i-am pus-o. Sau te cheama pe tine Mirela?!?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, atunci las-o pe Mirela sa raspunda.
Esti tot timpul pusa pe harta. Nu-mi place si nu e crestineste. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Chiar vrei sa ma faci sa imi pierd timpul pretios???? Sa caut in mesajele tale???? cum efectiv "hartuiesti"????? unde postez eu si altii pe care tu nu-i poti suferi, tzop si tu sa arunci cu venin!!!!!! Chiar vrei sa iti arat cine e pus pe hartza si ca "MESAJUL MEU NU ARE INTENTIA DE A LEZA PE CINEVA????????Ai intr-adevar MAAAAAAAAAAAARE tupeu sa vii sa arunci cu acuzatii false!! Mare tupeu!!! GATA! Am incheiat .. Din acest moment ptr mine nu mai existi.. poti sa arunci cu kg de venin in stanga si in dreapta.... eu nu iti mai satisfac placerea diabolica de a raspunde jignirilor tale.Dumnezeu sa ne ierte! |
|
|||
|
|||
![]()
Bravo, Marina!
|
|
||||
|
||||
![]()
Si apropo, "CINE NU ACCEPTA REPLICA RISCA SA RAMANA SINGUR PE SCENA"
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Anca, nu meriti un raspuns la asa intrebare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Era o intrebare retorica, Mirela!
|
|
|||
|
|||
![]()
pai si atunci de ce insisti ca vrei raspuns, madam?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa va dati arama pe fata prin limbaj si ganduri!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fie-va mila de un om aflat in mare, mare ispita! | Ana-Maria N | Umanitare | 42 | 08.04.2012 15:12:22 |
Cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa | vlad90 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 07.05.2010 19:50:19 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
Biserica Ortodoxa Romana o mare greseala ? | IaniCt | Generalitati | 6 | 27.10.2009 02:42:24 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|